mandag 22. mars 2021

Vertikalmarkis

Vår vertikalmarkis är en stabil screenmarkis med snygg och smidig design. Den högkvalitativa screenduken löper vertikalt längs utsidan av fönstret på smäckra styrskenor i aluminium. En markise som går langs med vinduet blir en usedvanlig effektiv og vindbestandig solskjerming.


Endast fantasin sätter gränser för var du kan montera markisen och använda den till. Rusta använder cookies för att du ska få den bästa upplevelsen av vår webbplats samt för att marknadsföra sina produkter.

Läs mer om Rustas användning av. Tyget har en hög jämnhet som ger en enastående god sikt utåt. Ger en njutning av det naturliga ljuset - utan bländeffekter. Vertikalmarkis 4x5m.


Screentyget ger ett äkta skyddsfilter som stänger ute upp till av solstrålens värme. Slitstyrkan är dubbelt så hög som en vanlig markisväv. Att vertikalmarkisen är mindre känslig för vind gör den speciellt lämplig på höga höjder och vindutsatta ställen.


Solskyddet är försedd med zippfunktion vilken låser in dukens kanter i sidokanaler.

Det finns nästan inga begränsningar när det gäller användningsområden för en bra vertikalmarkis. Den monteras med fördel där det blåser extra mycket. Tänk dock på följande: Torka av aluminiumprofiler och rörliga delar regelbundet med en mjuk trasa och ett milt rengöringsmedel. Var noga med att inget skräp fastnat i sidoskenorna som kan störa driften. Väven borstas av med en mjuk borste.


Så mycket mer än bara solskydd. De smälter in i fasaden och med screenväv ger denna markis oss möjligheten att hålla. En markis som löper längs med fönstret blir ett utomordentligt effektivt och vindtåligt solskydd. En vertikalmarkis från Skånska Byggvaror är mer eller mindre underhållsfri.


Zip Screen vertikalmarkis har mycket stadig konstruktion som passar de flesta glas. Detta gör vertikalmarkisen stabil och vindtålig upp till 37. Visa som Rutnät Lista.


Markisoletten är en mångsidig kombination av fallarmsmarkis och vertikalmarkis. Den höj- och sänkbara delen av markisen förblir vertikal och den nedre delen med fallarm kan vinklas. Zip-markiser finns i flera modeller och fungerar som en vertikalmarkis , till skillnad att duken sitter fast i sidorna. Kassetten finns i halvrund och kvadratisk form 9 11 1och 1mm.


Denna typ av fönstermarkis passar utmärkt på fönster som är höga eller fönster som är placerade så att en traditionell markis skulle sticka ut och vara i vägen.

Med fördel väljer man en screenväv till sin vertikalmarkis eftersom detta är en genomsiktlig väv. Levereras med genomsiktlig screenväv för bibehållen. Duken löper vertikalt längs utsidan av fönstret i styrskenor av aluminium. Den stoppar värme och starkt ljus effektivt då den täcker hela fönsterytan. Den är dessutom mycket vindtålig.


Vi på Thoréns levererar klimatsmarta solskyddslösningar till offentlig miljö. Våra produkter kan reducera värme samt ljusförhållanden och därigenom optimera. Hos oss kan ni får er markis precis som ni vill ha den.


Markiser tillverkade i Sverige finner ni här. Vi erbjuder gratis vävprover på alla markiser!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg