fredag 19. mars 2021

Villsauskinn

Fantastisk deilige lammeskinn! Alle bilder i nettbutikken er ilustrasjonsbilder. Det er berre forhandlerar som kan logge inn og bestille varer via nettbutikken. Flotte villsauskinn ! Nettopp derfor er villsauavlen så spennende!


Stolte bønder, god lokalmat!

Vi plukkar ut dei finaste skinna og får dei garva. Villsau på helårsbeite på mørekysten. Vi har en øko gård i utkanten avLyngdal nær. Fint hvitt villsauskinn med et lite innslag av brunt i nakken. Mykt skinn, passer fint til baby.


Mykt, hvitt villsauskinn med litt kortere ull. Endeleg kom årets villsauskinn ! Det er alltid like spanande å sjå korleis dei ser ut, for det er ikkje så lett å sjå for seg på sprell levande dyr på sauesanking. Valet av avlsvêrar spelar ei stor rolle på korleis skinna vert sjåande ut, men også kven som er sterkast av dei og soleis får legge hevd på flest søyer.

I dag med ein årsproduksjon på over 80. Saueskinn sortimentet våres er en miks av saueskinn som har sin naturlige farge og skinn som er. Det er gledeleg å sjå at kvaliteten vert høgare og høgare år for år. Medisterkaker har vært en del av julematen vår så lenge jeg kan huske, og etter at søsteren min ble vegetarianer for en god del år siden, har også vegetarmat.


Vi er halvveis i januar og det gleder meg så mye at jeg har lyst til å gi bort en fantastisk flott gave til en av dere: et villsauskinn ! De beiter på gress, men også på lyng og tang, noe som gir et nydelig. Europris har alltid gode tilbud på diverse produkter relatert til sesongen. Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme. Nettbutikk Ull Tull og Troll. Våre villsau og spelsauskinn er ypperlige som barselsgave, firmagave, fødselsdagsgave, vennegave eller ganske enkelt til deg selv.


Skinnene passer godt som. Farge og motiv som på bildet. Flyselskapet fikk hakeslepp da de så hvem som reiste med Tromsø-flyet: – Kun prosent av billettene er solgt i norske kroner Da Kristin (34) skulle. Legger ut bilder og priser av noen, ta gjerne kontakt dersom du har andre fargeønsker eller ønsker. Jeg vil så gjerne vinne et villsauskinn ! Vi bor i en kald kjellerleilighet, og et skinn på gulvet foran TV-en hadde virkelig gjort seg!


Jeg er oppvokst med villsauskinn på hytta og husker jeg pleide å krype inn under det etter lange dager på fjellvidda. Vi selger dessuten vår kompetanse på økologisk drift og på sau.

Om saueskinnet kan vaskes kommer an på om produksjonsmåten tåler vann og vask. Kapp av en liten bit og prøv med den. Saueskinn, sittelapper og skinnfeller fra islandsk sau, spælsau.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg