torsdag 25. mars 2021

Visir jotun

Visir jotun

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Det innebærer at produktet har gjennomgått eksterne tester som beviser at det er effektivt mot råtesopper og samtidig har en akseptabel helse- og miljørisiko. Det er også lurt å komplettere med JOTUN Impregnering for tre på ekstra utsatte steder som f. Produktet er godkjent i BPD direktivet og du kan nå få Visirgrunnet kledning fra din nærmeste byggevare. Les tester og omtaler før du kjøper.


Visir jotun

Specs: Grunning, Utendørs,. Den sørger for god heft til toppstrøket og beskyttelse mot råte og svertesopper. Produktet anbefales dessuten i den kalde årstiden som grunning under maling og dekkbeis. Denne oljegrunningen benyttes før påføring av beis, som vintergrunning og på alt bart treverk - også trykkimpregnert.


Den forsterker overflaten og binder løse trefibre, samt sikrer god heft for videre behandling. Mindre produktendringer kan bli gjennomført for å overholde lokale krav. Produkten binder lösa träfibrer och säkrar god vidhäftning inför slutstrykningen. Benytt en grunningspensel, unngå tørrstryking. Grunningen må strykes godt ut da produktet ikke skal danne film på overflaten.


Visir jotun

Tørk av eventuell overflødig grunning fra intakte flater. Rengjøring av maleverktøy JOTUN Penselrens. Visir oljegrunning har dokumentert effekt og hinder fukt og råte i treverket.


En oljebasert grunning som benyttes på alt bart treverk, også trykkimpregnert. Forsterker overflaten og gjør den vannavvisende. Vannavvisende, klar oljegrunning. Benyttes før påføring av beis (og som vintergrunning). Dokumentert beskyttelse, hindrer fukt og råte.


Grunningen binder trefibre og sørge for god heft for videre behandling, samtidig som den beskytter mot råte og svertesopp. Oljegrunningen forsterker overflaten og gjør den vannavvisende. Velg riktig farge til ditt hus 07. Dette er ekspertenes favoritter – og noen nyttige tips som gjør fargevalget enklere.


Jeg har brukt Jotun sin visir oljegrunning på trykkimpregnerte spiler. Gjorde dette på kvelden og ser nå at det flere steder ikke er matt, men har lagt seg utenpå treverket. Hvordan kan jeg få dette av? Har noen bilde av hvordan treverket skal se ut etter grunning?


Visir jotun

Motvirker angrep av råtesopp. Sikrer god heft for videre behandling. Jotun Visir er oljebasert grunning til alt bart treverk, også trykkimpregnert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg