mandag 15. mars 2021

Veggklokke med lys

Veggklokke - Best pris i Norge! Se utvalget og kjøp på nett! Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage. Finn laveste nettpris her.


Hva med en veggklokke til kjøkkenet som passer inn med resten av interiøret? Eller en kul klokke til ungdomsrommet eller kjellerstuen?

Mekanismen er lydløs så du kan slappe av og sove uten å bli forstyrret. Sekundene vises heller når små lys rundt klokka lyser opp hvert femte sekund. Derfor er det praktisk med en kjøkkenklokke som gir oversikt over tiden og som er enkel å få øye på.


Et annet praktisk redskap er en vekkerklokke på nattbordet slik at du ikke forsover seg, disse har også designdetaljer slik at du kan velge en som passer inn på soverommet. Sammenlign tilbud på Veggur og klokker klokke med lys i kategorien Veggur og klokker fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Veggur og klokker ved hjelp av vår tjeneste. Klassisk pen veggklokke med ramme i rustfritt stål.


Klokken har hvit urskive med tydelige svarte tall og visere. AA-batteri (selges separat).

Med et metall-ur og blå bakgrunn gir denne klokken et fantastisk sportslig preg. Med et attraktivt design er viserene på denne klokken utformet som en skiftenøkkel og en skrutrekker. Både tallene og klokke-viserene er synlige i mørket.


Små klokker derimot gir ofte mindre avtrykk på den øvrige innredningen. De finnes der og viser tiden, men påvirker ikke førsteinntrykket i like stor grad. Så kan det så klart varieres mellom ulike modeller – kjøper du et lite veggur i klassisk stil eller et med tøft og tydelig design så gir det ulik effekt i rommet. Herreklokker, dameur, barneklokker, dykkerur, pulsklokker og mye mere! Her finner du et godt utvalg i alle typer klokker!


Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Den siste tiden har vi gitt hele Moava. Vi har nå oppdatert Moava til ny versjon. Som før finner du alt innhold under de forskjellige.


Kjøp online med fri frakt! Alltid års garanti! Stort sortiment - Alltid fri frakt! Kontormøbler til arbeidsplassen. Tusenvis av fornøyde kunder.

Gratis frakt og levering innen dager! Ingen forstyrrende tikkely siden klokka har et stille kvartsurverk. Viser tiden svært nøyaktig, ettersom den er utstyrt med et quartz-urverk.


Møbler og interiør på nett! Hurtig levering over hele landet! Er du ikke fornøyd med ditt kjøp eller har angret deg? Ta det med ro, hos Clas Ohlson har du opp til dagers åpent kjøp. Har du klokkedilla, så heng gjerne opp en kollasj med klokker på samme vegg.


Stiller du dem i forskjellige tidssoner, har du full kontroll på verden. Når det ikke er noen varsler som skal vises, oppfører Glance seg som en helt vanlig, veldig fin veggklokke. Med Glance Clock blir du ikke unødvendig distrahert, samtidig som du ikke går glipp av noe viktig! Fakta om Glance Clock smart veggklokke. Få kontroll på tilværelsen med en smart veggklokke som viser varsler fra smarttelefonen din!


Sagbladformet klokke med time- og minuttvisere formet som henholdsvis hammer og håndsag. Day er en minimalistisk og elegant veggklokke , designet av Simon Legald. Day har et vakkert og tidløst design, og passer inn i de fleste interiør. Flott veggur i sort marmor med gullfargede visere.


STOR veggklokke i sort metall med gullfargede visere. Flere materialer som stål, glass og tre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg