tirsdag 2. mars 2021

Veggabsorbent

En fantastisk lydabsorbent trukket i 1 ren ull! Estetisk, rammeløs veggabsorbent som er velegnet til kontorer, resepsjoner etc. Skoler og barnehager bør være oppmerksomme på dette. Fritthengende veggabsorbent i mørk grå organisk ull.


Dekorative lydabsorbenter for vegg, i flere ulike farger og størrelser.

Lydabsorbentene har lyddempende egenskaper og er produsert av resirkulerbare. Vi er bygget opp for å kunne betjene våre kunder best mulig. Dette betyr rask respons ved bestilling, tett oppfølging og korte leveringstider. PARAFON Perforerte plater Cassette er ryddig og slagfast lyddempere som kan brukes på vegger og tak. Kassettene har en kjerne av ikke-brennbar steinull og.


Rockfon Samson veggabsorbent har en ekstra støt- og slagfast vevet overflate og er derfor ideell til bruksområder hvor risikoen for fysisk påvirkning er stor. Cinéma Pathé, Conflans Saint-Honorine, FR. Veggabsorbentene har fremragende lydasbsorberende evner i områder med ekstra mye støy.

Standard veggabsorbenter Sonar Activity veggabsorbent Anvendt loddrett som veggabsorbent er den velkjente Rockfon Sonar. Støydempende plater for vegg, lydabsorbenter for tak og andre støyreduserende produkter. Stort utvalg, og du kan velge mellom flere farger og. Enkel veggabsorbenter kan kombineres som man vil i både størrelse og farger. To ulike tykkelser skaper 3D-effekt på veggen.


Høyverdige og svært effektive lyddempende absorbenter. En veggabsorbent uten rammer, trukket med en slitesterk duk. Et hav av muligheter innenfor design og farger.


Passer perfekt til etterregulering av akustikken. Tripplex Wall Design og Tripplex wall Mosaik gir deg en unik mulighet til skape et godt lydmiljø samtidig som du tenker design. Stilig veggabsorbent med mm resirkulert polyester for maksimal støyreduksjon. Dybde fra vegg mm ⋅ størrelser ⋅ Skjult oppheng ⋅ mm fyllmateriale ⋅ Tekstil prisgr.


A: Fiji, Cara, Xpress ⋅ Tekstil prisgr. Pris gjelder svart, lysgrå, mørk grå og offwhite filt. Kan leveres i flere farger.


Honey er en lekfull og modulær veggabsorbent med paneler som kan varieres for å bygge mønster i ulika farger, med eller uten tekstil.

Alle absorbenter har god lydabsorbasjon for å forbedre akustikikken i rommet. Meld deg på vårt nyhetsbrev. EFG Tab S er akustiske skjermer med ekstra gode lyddempende egenskaper. Skjermene passer som romdelere eller som ekstra lyddemping. Trykk på knappen og fyll ut e-postadresse.


Fjern støy på arbeidsplassen med enkle grep. Nivå forbedrer akustikken og bidrar til ett eget uttrykk med sitt særskilte formspråk. Bestill enkelt på nett! Panelene kan varieres for å danne ulike mønster i ulika farger, m.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg