fredag 28. februar 2020

Tjæralin

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Kjøpte oljebeis fra tjæralin å smurte på terrassen min og neste. Det har en høj glans og giver en vidunderlig glød. Produktet er meget velegnet til både nye og gamle træfacader.


Bli inspirert av vårt nye Frøya Inspo hefte!

Er det for sent å male huset i september? Bruk regnværsdager til å vaske huset utvendig! Tjæralin dekker godt og er drøy i bruk.


Den inneholder UV beskytter, kinesisk treolje og sopphindrende middel som gir gode overflateegenskaper og bevarer treverket i dybden. I så små mengder at det ikke skaper problemer med andre produkter på utsiden. Et annet problem med linolje er kritting.


Det var den gamle måten å lage maling.

Sammenlign priser på tusenvis av produkter, og les bruker- og ekspertvurderinger for å kunne ta de beste valgene. TJÆRALIN TREOLJE LITER kr 219. Uslåelig kundeservice. Den fås i fargene Låvebrun og Gårdsrød. Dette gir en homogen overflate, samtidig som den bevarer treverket.


Den motvirker gråning og oppsprekking av treverket. På grunn av trekjæren holder den litt dårligere på farven så hvis du bor ved sjøen kan du se forskjell etter en del år.

onsdag 26. februar 2020

Stavangerflint smørgås

Sammen med formgivere som Torbjørn Feyling, Eystein Sandnes, Kåre B. Løve Nilsen utviklet Inger Waage en rekke serviser som ble. Finn et betydelig utvalg av Stavanger Flint porselen på QXL. Kaffekanna tror vi har vært brukt til flere av frokostservisene, i tillegg til serviset Good morning.


Stavangerflint - August- Fem dype frokost-tallerkener fra litteraten. Vi har resultater for Figgjo stavangerflint til de beste prisene.

Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven.


Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av. Hoteller i Stavanger. Finn de billigste billettene til Stavanger her.


Bestill din reise hos momondo! Super bilferie i Stavanger med halvpensjon.

Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Denne tavlen følges av 1personer på Pinteret. Se flere ideer om Servise, Porselen og Tekanne. Den lille muggen har to nagg ved tuten.

Tips farge soverom

Vi har samlet et knippe soverom som virkelig får frem luksusfølelsen. La deg inspirere av disse overdådig flotte rommene – og få tips til hvordan du skaper stemningen selv! Grottenveien 1: I spesialprogrammet til serien på TV har Jotun bidratt med tips til farger når du skal male soverommet ! Ved å være bevisst og velge gode farger som passer til de enkelte rommene, kan du skape akkurat den stemningen du ønsker i ditt hjem. Her viser Lisbeth deg noen fine alternativer.


Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene.

Marine, Protective and Powder Coatings Jotunkonsernet. Bytt farger på dette rommet. Fargen er også perfekt i kombinasjon med skinn, og fremhever den nydelige, håndlagde sengegavelen på beste måte. Sengegavelen i skinn er fra danske byThornam. Stenersen, styling Hege Barnholt.


Trenger du tips til et lite soverom ? Når man skal finne farge på vegger til soverommet , er det viktig å finne en farge som gir ro og forberedelse til en god natts søvn. Populære farger er jo hvitt, beige, grått og ellers lyse pastellfarger, sier interiørstylisten og legger til.

tirsdag 25. februar 2020

Stor stol

Hvilke stoler liker du best? La livet ditt innrede stua, bli inspirert her. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering.

Se prisene for montering her. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Søk etter stor stol på den nye KensaQ. Kjøp stilige designede Stoler. Nydelig mat som Villsau, stek og ribbe fra villsvin, hjort, elg og reinsdyr, rakørret, gravet ørret, diverse sild og mye mye mer! En ny lenestol, hvilestol i rotting eller en sjeselong kan gjøre underverker for å fornye stuen din.


Stoler til alle anledninger, både hverdag og fest.

Vi har høye stoler og lave stoler , myke stoler og hardere stoler. Hos IKEA finner du stoler til voksne og til barn, ja til og med stoler til de minste som også vil være med på måltidet. Våre stoler kommer i ulike stiler, størrelser, materialer og prisklasser. En stol som skal passe inn i stuen din skal ikke bare være god å sitte i, men bør også se fin ut og passe inn i resten av rommet.

mandag 24. februar 2020

Ultimat maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


DRYGOLIN Ultimat husmaling.

En utendørs moderne oljemaling med spesielt lang holdbarhet. Inneholder filmkonserverende middel som motvirker vekst av svertesopper og alger på treoverflaten. Les tester og omtaler før du kjøper. Jotuns beste utendørsmaling!


Høy glans og UV-block gjør at huset beholder det nymalte utseende lengst. Spesielt effektiv mot svertesopp og alger. Suverene påføringsegenskaper.


Fremtidens oljemaling som tørker raskt - strøk på en dag!

God utflyt sikrer et jevnt og pent resultat. Drygolin Ultimay er spesielt effektiv mot svertesopp og alger. Dette er en hvit maling som er ferdigblandet og klar til bruk. Ny, meget vannavvisende teknologi.


Vi selger kun hvit maling. Den fremste fordelen med alkydmaling er at den trenger noe inn i treverket og beskytter svært godt mot fuktinntrengning. Alkydholdig maling gir også en blankere overflate med bedre utflyt og færre penselstriper sammenliknet med akrylprodukter.


fredag 21. februar 2020

Sødra takpanel

Vi förädlar skog till pappersmassa och trävaror i våra massabruk och sågverk. Kontakt oss og snarveier. Vi har et stort utvalg av innvendig panel i flere tresorter, både ubehandlet og behandlet.


Med MDF panel fra Byggmax kan du skape en hyggelig atmosfære hjemme hos deg. Du får både MDF og takpanel i flere forskjellige farger og materialer. Velg noe lyst og trendy, eller noe mørkere for en mer tradisjonell norsk stil.


Takpanel i MDF har vi selvsagt også. Panelbord med skygge skrå profil. MATERIALE MDF (Medium Density Fiberboard) er et fabrikert treprodukt laget av trevirke som brytes ned til trefibre og kombineres med voks og lim under høy temperatur og høyt trykk for å forme plater og paneler. Hos MAXBO finner du behandlet panel til innvendig bruk som glattpanel og skyggepanel. Kjøp på nett eller i butikk.


Utforsk de ulike panelene. Velg mellom malt, beiset, oljet eller ubehandlet panel. Du kan også skape en helt spesiell egenart gjennom seriene Herregår Sjøbod og. Nye profiler V-fas ende og V-fas alle sider. Både behandlet og ubehandlet.


Dette nettstedet benytter cookies. Jeg forstår, ikke vis denne meldingen igjen. Södra fører et bredt udvalg af saunapaneler og bænketræ i asp og gran.


Perlestaf-paneler er et utroligt enkelt og. Skip navigation Sign in. This video is unavailable.

torsdag 20. februar 2020

Veggtepper

Vegg til vegg tepper av ull, sisal og syntet. På lager i butikk, rask levering. Finn Billig Vegg Til Vegg Teppe. Kjøp veggtepper online. Veggtepper finnes det mange av.

Vi viser dere noen i nettbutikken vår som virkelig pynter opp veggen. Derfor har vi kun valgt de beste håndknyttede teppene i fineste design og av beste kvalitet i vår nettbutikk. Earth teppe 140x1cm. Oker : Bolia Design Team.


På IKEA finner du mange store tepper i ulike farger og stiler. Velg og vrak blant store gulvtepper i forskjellige mønstre. Teknikken kan variere, der jeg lager hele motivet i overflaten med dekor av alt fra silkefibere til strikkede stykker i brodergarn eller trykte stoffer i psykedeliske farger, eller motiver klippet eller skåret ned i gjennom lagene av farget og tett filtet ull.


Fortvil ikke – her er enkle badematter forvandlet til dekorative veggtepper med oppheng av kobberrør.

Se hvordan du kan gjøre dette her. Bruk veggtepper som interiørdetalj. Vi har et stort utvalg av motiver og farger slik at det blir så personlig som mulig.


onsdag 19. februar 2020

Soffbord ikea

Våra soffbord finns i olika stilar för att matcha dina möbler, och har plats för allt du gillar att ha nära till hands. Här kan du ha din tv-fjärrkontroll, telefon och även böcker som du kan förvara på en hylla under bordet eller i en låda för en mer stilren look. Vi har lette stuebord som enkelt kan flyttes rundt. Noen av våre kaffebord har til og med avtagbart brett til servering. Finns i olika stilar som matchar våra soffor och andra möbler.


Du kan köpa ett enkelt soffbord med plats för fjärrkontroller och några kaffekoppar.

Eller välja ett med hyllor eller lådor om du vill ha prydlig förvaring för saker som tidningar och glasunderlägg. På IKEA hittar du vardagsrumsbord för alla smaker och stilar. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små.


Se alle IKEA Family-tilbud. Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre. Book en interiørdesigner. Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus.


IKEA - LACK, Soffbord , vit, Separat hylla för förvaring av exempelvis tidningar hjälper dig att hålla ordning på dina saker och frigör bordsyta.

tirsdag 18. februar 2020

Speil trondheim

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Speil kan få et rom til å virke større og lysere. Finn et som passer deg her.


Mange forskjellige speil til god pris. Kjøp raskt og enkelt på Ellos.

Dyre Halses gate Trondheim. Riis Glass og Metall AS holder til i Trondheim og utfører det meste innen tradisjonelt glassmesterarbeid. Firmaet Glasssmester K. AS har i over år levert glass og ulike glassmestertjenester til forbrukere, bedrifter og offentlige institusjoner.


Vi betrakter Trondheim og Sør-Trøndelag som vårt viktigste handelsfelt, men leverer og har levert produkter til hele Norge og til utlandet. Vender du speilet mot et fokuspunkt i rommet vil det føre til at speilet skaper dybde i rommet. På tilsvarende måte kan et speil lyse opp et mørkt rom.


Om du velger å henge speilet slik at det reflekterer dagslyset, vil speilet fungere som et ekstra vindu og bringe lyset videre inn i rommet.

Stort utvalg av speil , bilder og bilderammer. Vi er medlem av Trondheim glassmesterlaug hvilket sikrer at du får en glassmester som opererer i tråd med alle normer og regler en glassmester skal følge!

To rom interiør as

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Rom for Rom Interiør har reportasje i Hyttemagasinet nr.

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Gardiner kan bidra til å sette et personlig preg på innredningen i. To Rom Interiør finner du midt i Majorstukrysset med god tilgjengelighet fra trikk, buss og bane! Vi er en faghandelsbutikk, med års erfaring innenfor sov og bad (tekstiler), som ikke er tilknyttet en kjede.


For oss er det viktig å ivareta kunden gjennom god service, kompetanse og faglig veiledning. Louise Roe Diamant Pute, Grønn. Nyt sofaen med diamant puten som gir rommet en elegant vri.


Rom AS tilbyr interiørarkitekttjenester for privatpersoner og bedrifter, kommuner og offentlige etater på nybygg, renovering, utstillinger, møbeldesign.

OSLO Skeidar Volvat AS. Din e-postadresse vil ikke bli brukt til noe annet formål, og du kan når som helst melde deg av. Skriv din omtale på minimum 1tegn på feltet ovenfor #128521; 2.

fredag 14. februar 2020

Veggplater stue pris

Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. Finn nye møbler som passer deg og ditt hjem på IKEA. Det finnes en rekke ulike typer veggplater , alle tilpasset ulike behov.


Det er for eksempel mulig å bestille ubehandlede veggplater.

Da kan du velge maling selv. Se våre ulike veggplater. Ferdigmalt MDF Panel for alle husets rom. Da Tina ble enke i fjor kjøpte hun et nytt hus fordi alt i det gamle huset minnet henne om mannen.


De gir en fin finish mellom benkeplaten og overskapene. Veggplater til kjøkkenet. Vi gjør oppmerksom på at våre tapetserte veggplater ikke leveres med mønsterrapportering.


MDF veggpanel settes raskt og enkelt opp med not og fjær.

Vanligvis er veggplater litt mer solide og robuste enn takplater, fordi de blir utsatt for mer slitasje i hverdagen. I tillegg kan veggplater være litt tyngre, så her finner du flotte alternativer til kledning. Når du kjøper MDF panel, kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris. Behandlede veggplater er enkle å montere på veggen og godt egnet til både nybygg og restaurering.


Ujevne vegger og timevis med sparkling, pussing og maling er forbi.

Sødra mdf takpanel

MDF paneler er enkle å sette opp Med MDF panel fra Byggmax kan du skape en hyggelig atmosfære hjemme hos deg. Du får både MDF og takpanel i flere forskjellige farger og materialer. Velg noe lyst og trendy, eller noe mørkere for en mer tradisjonell norsk stil.


MDF -takbord fra Opus med not og fjær. Pakken inneholder plater.

MDF List er et selskap med egen produksjon av EB-herdede malte MDF produkter. Selskapet har i dag ansatte I tillegg til lister produserer vi også vindusbrett og innredningsdetaljer. MegaFlis har et stort utvalg av tak- og veggpanel i MDF. Vi har flere størrelser og panel i forskjellige farger. Tak- og veggpanel, eller smartpanel, er en enkel måte for deg å pusse opp.


Ofte brukes smartpanel istedenfor gips. Det er flere fordeler med panel.

Takpanel egner seg både til nybygg og renovering. Hvordan montere Forcus MDF Panelbord i tak. Monteringsanimasjon Focus MDF Panelbord på vegg - Duration: 5:01.


Nye profiler V-fas ende og V-fas alle sider. Da Tina ble enke i fjor kjøpte hun et nytt hus fordi alt i det gamle huset minnet henne om mannen.

torsdag 13. februar 2020

Tegneprogram interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Sjekk ut Tegneprogram Hytte Gratis.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Kom i gang, risikofritt! Du kan bruke mye av vår funksjonalitet, uten at det koster deg noe. Oppgrader når du har behov for ekstra funksjonalitet – så enkelt er det!


Dessverre er det slik at de. Det er de spesielle interiørdetaljene som gjør et hjem unikt, her finner du vaser,. String tegneprogram -Tegn din egen String-hylleløsning. Velkommen til viivilla.

Som medlem på viivilla. Vi i Villa - din tipser i villahverdagen. Riktignok vil de fleste måtte bruke litt tid på prøving og feiling før det begynner å flyte, men når man tar i betraktning at SketchUp er et avansert 3D- tegneprogram , er det overraskende enkelt og lettbrukt.


Vi har valgt gratisprogrammet SketchUp Make, som et lett å bruke og bare å laste ned fra nettet. Gratis tegneprogram – som er lett å bruke. Det er enkelt å installere, og med denne lille guiden, er du i gang med tegningen med det samme.

onsdag 12. februar 2020

Spray paint

Other industrial spray paints include striping spray paints used on blacktop for roads, grass for lining sports fields and other surfaces like concrete and soil to indicate utility lines. Other special use paints include automotive spray paint , high heat spray paint and special effects like frosted spray paint and glow-in-the-dark spray paint. Spray Paint Art Secrets.


Duration: minutes, seconds. It is important to have the right materials and tools to protect your.

I look forward to sharing this great medium with you all and helping you to improve your spray paint art with spray paint tutorials, tips and tricks, time-lapse videos and some advice on how to profit from your art. Types Air gun spraying. This process occurs when paint is applied to an object through the use of an air-pressurized spray gun. The air gun has a nozzle, paint basin, and air compressor. Luftgevær – Nettbutikk med godt utvalg av luftgevær – Nettsport.


MILITÆR MALING PÅ SPRAYBOKS SPRAY PAINT 4ML. VELKOMMEN TIL MTN NETTBUTIKK. Vi selger høy kvalitets spraymaling, kunst, street-art, graffiti, illustrasjon, hobby, og RAL industri utstyr, til lavere priser, med.

tirsdag 11. februar 2020

Søgne home nettbutikk

Søgne home nettbutikk

Alt fra plagg som holder inn, gir støtte og bedre blodsirkulasjon til ortopediske såler. Rask levering - dagers åpnet kjøp. Hotellbestilling på nett. Sögne Home er en leverandør av interiørartikler i tidsriktig skandinavisk design.


Søgne home nettbutikk

Vi leverer interiørartikler til forhandlere over hele landet og med kort leveringstid direkte fra vår nettbutikk. Stiluttrykket er røft, med ett tidsriktig nordisk. Gullsmed Vinjerui har stort utvalg av smykker, bunadssølv til Telemark, klokker og nordisk interiør.


Anerkjente merkevarer! Kjente merkevarer på nett og i butikk. Velkommen til Nordens nye, store elektronikkkjede. Lokal interiør og klesbutikk i hjertet av Hallingdal, Gol.


Merkene vi fører er blant annet Holzweiler, Arnie says, Line of Oslo, Ane Mone, Basic Apparel og mye mer. Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir grobunn for en avslappet atmosfære, hjemme eller på hytta. Interiørskatter som skaper den lune og hjemmekoselige atmosfæren i et hjem #128420; - Trude. Sør-Tre AS Nettbutikk. Du har ingen varer i handlekurven.


Annas Rom er en nydelig butikk på Langenes i Søgne kommune (ca km fra Kristiansand). Vi er kjent for et fantastisk utvalg av spennende merker innen klær – interiør – smak – accessories. I tillegg driver vi egen nettbutikk.


Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.

søndag 9. februar 2020

Trademax telefonnummer

Alltid lave priser og et stort utvalg! Stortutvalg av spisestuer online. Utsalg med opptil rabatt. Vi har stort utvalg av hagemøbler! Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha trademax nyhetsbrev och godkänner att trademax behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt trademax integritetspolicy.


Vi leverer hjem til deg!

Hitta även öppettider och kontaktuppgifter till butiker närmast dig! För att se information om butiken (adress, öppettider, hemsida och aktuella erbjudanden) klicka på adressen eller på butikens namn. Se öppettider och var du hittar närmsta butik. Veckans bästa erbjudande på Tiendeo. Planera och spara pengar!


Din sökning på trademax gav företag och du har nått slutet av listan. Er det noen som har erfaringer med å kjøpe varer hos trademax. Da vi valgte å kjøpe en skjenk og TV-benk fra trademax var inntrykket mitt at de var en real forhandler.

Jeg fikk derimot en kolli feil til skjenken, og da startet problemene. Det er nå snart uker siden bestillingen ble gjort, og uker siden leveransen kom.

fredag 7. februar 2020

Stol ikea

Finn stoler som passer stilen din og hjemmet ditt. La livet ditt innrede stua. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA.

Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Hos IKEA finner du stoler til voksne og til barn, ja til og med stoler til de minste som også vil være med på måltidet. Vi har høye stoler og lave stoler , myke stoler og hardere stoler.

Våre stoler kommer i ulike stiler, størrelser, materialer og prisklasser. Enkelt å vedlikeholde IKEA -lenestolen din De fleste lenestolene våre kan enkelt rengjøres enten ved maskinvask av trekk eller med en fuktig klut. Miljø I IKEA bryr vi oss om mennesker og miljø.


La gjestene sitte komfortabelt i gode spisestuestoler. Vi er ikke bare opptatt av at spisestolen skal være fin, den skal også være komfortabel og god å sitte lenge i. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her.

onsdag 5. februar 2020

Wall watch

Finn de beste prisene på nettet. Configure your Rolex. Rolex offers a wide range of models ranging from professional to classic watches to suit any wrist.


Explore the Rolex collection by selecting your favourite models, materials, bezels, dials and bracelets to find the watch that was made for you. Click below to subscribe now! MarketWatch provides the latest stock market, financial and business news.

Get stock market quotes, personal finance advice, company news and more. Allan Ize Isaac and Shane Matthews answer a distress call in the desert of postwar Iraq. Suddenly, gunshots erupt, leaving Shane badly injured and Allan with a bullet in his leg.


Directed by Andrew Stanton. With Ben Burtt, Elissa Knight, Jeff Garlin, Fred Willard. In the distant future, a small waste-collecting robot inadvertently embarks on a. Watch TV shows and movies anytime, anywhere. Start your free month.


Handle smart - Spar penger.

Få den laveste pris her! With Charlie Sheen, Michael Douglas, Tamara Tunie, Franklin Cover. A young and impatient stockbroker is willing to do anything to get to the.

Stablestoler jysk

Stablestoler jysk

La livet ditt innrede stua. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her.


Alltid rask levering, fri frakt og års garanti! Finn Stablestoler Jysk. VINN ET GAVEKORT PÅ 3. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser.


Stort utvalg hagestoler og stablestoler i metall Vi har mange vedlikeholdsfrie hagestoler i metall og rotting i forskjellig design slik at du alltid finner en stol som passer ditt behov. Gi hagestolene dine et kreativt uttrykk med nye hageputer - velg blant et stort utvalg puter i forskjellig design og farger. Forbered hagen din for våren og sommeren med inspirerende ideer og nyheter fra JYSK. Vårt omfattende utvalg av sikrer at vi alltid har det perfekte tilbudet for alle typer hage, terrasser og balkonger.


Du betaler for varene når du bestiller på JYSK. Du kan kun velge Hent i butikk dersom bestillingen overstiger 6kr. Jeg aksepterer samtidig vilkårene og betingelsene til nyhetsbrevet. JYSK Norge samlede varesortiment.


Samtykket kan til enhver tid trekkes tilbake. Vi behandler de ovennevnte personopplysninger for å kunne sende deg nyhetsbrevet. Få flere Jysk tilbud.

mandag 3. februar 2020

Solseil plantasjen

Solseil plantasjen

Lindberg Norge - Redskaper i høy kvalitet, ngen knaster i skaftene! Beskytt deg mot solen med parasoller og solseil Vi har mange ulike former for solskjerming – blant annet klassiske parasoller og terrasseseil. De mange modellene og det brede fargeutvalget gjør det enkelt å finne den parasollen og parasollfoten som passer din terrasse og din stil.


Alle typer solskjerming - fra små strandparasoller til store solseil. Med våre over 1butikker i ulike formater og et voksende antall mindre butikker nærmere befolkningen i Norge, Sverige og Finland fortsetter vi å jobbe for målet vårt: å berike folks liv med planter. Plantasjen er det ledende varemerket for planter i Norden. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.


Skreddersydde solseil , gjerne store og små og i kombinasjon, kan gjøre en værutsatt terrasse til familiens yndlingssted. Vurder om slike seil passer på nettopp ditt sted. Aller best passer de i nærheten av sjøen. Klematis og andre hurtigvoksende klatreplanter egner seg også utmerket til skjerming.


Solseil plantasjen

Alle våre solseil er vanntette og kan leveres i mange farger. Vi elsker solen, men på de varme dagene er det godt å kunne trekke inn i den kjølige skyggen. Solseil fra Europas ledende solseilfabrikker.


Spesielt under reisene sørover, er det fint å kunne ha med et solseil , og Isabella har et omfattende utvalg for enhver smak.

Woodwick lys

Woodwick har funnet en egen nisje innen duftlys. Deres rustikke, men elegante duftlys tilbyr en opplevelse som kan sammenlignes med en åpen ild eller vedovn. De har en helt unik treveke som gjør at lysene brenner med en noe større flamme enn tradisjonelle lys , og dessuten spraker de som en peis når de brenner.


Med soyavoks, naturlige duftoljer og knitrende veke skaper de en herlig stemning. Duftlys er alltid hyggelig og skaper en god stemning hjemme eller på jobben. Flott duftlys med treveke. Lysene er tappet for hånd. Campfire Marshmallow.


Produktet er utsolgt og er ikke lenger tilgjengelig. Den myke, søte lukten av. Our selection of affordable candles includes a range of different scents, styles, and sizes to match your needs. WoodWick Candles Sale – Beautify Your Home. Laget med soyavoks som er sunnere å brenne enn parafinlys.


Woodwick lys

Brennetid ca timer. Knitrer når det brenner pga treveken lysene er kjent for. Høyres ut som lyden av en peis. I stedet for parafin eller stearin er det brukt naturlig sojabønne voks.


Du ligger nok litt i forkant av strømselskapene. Med de nye strømmålerne er det mulig å vite i detalj når strømmen brukes, og dermed. Our premium quality fragrances are crafted by master perfumers with a true-to-life nature and subtle layers of fine fragrance notes that combine to create a simple, but sophisticated palette.

Populære innlegg