tirsdag 18. februar 2020

Speil trondheim

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Speil kan få et rom til å virke større og lysere. Finn et som passer deg her.


Mange forskjellige speil til god pris. Kjøp raskt og enkelt på Ellos.

Dyre Halses gate Trondheim. Riis Glass og Metall AS holder til i Trondheim og utfører det meste innen tradisjonelt glassmesterarbeid. Firmaet Glasssmester K. AS har i over år levert glass og ulike glassmestertjenester til forbrukere, bedrifter og offentlige institusjoner.


Vi betrakter Trondheim og Sør-Trøndelag som vårt viktigste handelsfelt, men leverer og har levert produkter til hele Norge og til utlandet. Vender du speilet mot et fokuspunkt i rommet vil det føre til at speilet skaper dybde i rommet. På tilsvarende måte kan et speil lyse opp et mørkt rom.


Om du velger å henge speilet slik at det reflekterer dagslyset, vil speilet fungere som et ekstra vindu og bringe lyset videre inn i rommet.

Stort utvalg av speil , bilder og bilderammer. Vi er medlem av Trondheim glassmesterlaug hvilket sikrer at du får en glassmester som opererer i tråd med alle normer og regler en glassmester skal følge! På glassverkstedet utføres det reparasjoner av det meste innen tradisjonelt glassarbeid som f. Speil har både estetiske og praktiske funksjoner i et rom. Enten du trenger et praktisk speil i gangen eller til garderoben, eller du vil forstørre romfølelsen, finner du et perfekt speil hos oss. Prøv å henge opp flere små speil i et rom og opplev en lettere romfølelse.


Med et speil , enten stående inntil eller hengende på en vegg, får rommet et helt annet lysforhold og skaper en ny harmoni i rommet. Velg mellom våre speil i ulike størrelser, utforminger og farger, og finn speilet for ditt behov. Et speil er en viktig del av baderomsinnredningen.


Speilet er med på å løfte designet på badet ditt. Vi har både runde-, kvadratisk- og rektangulære lysspeil, speil og speilskap. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom?


Book tid med en av interiørdesignerne våre. Velg og vrak blant modeller som veggspeil, bordspeil og større gulvspeil. Du kan velg om du vil gjøre dette selv, eller om du vil at vi skal montere det for deg. LEVERINGSTID: Speil med klart glass og rette, polerte kanter leveres normalt innen 1-dager.


Gjelder vår avdeling i Bærum. Glassarbeid og glassmester service i Trondheim og omegn.

Utskifting eller skifte glass eller glassruter i Trondheim kontakt oss for: Utskifting, levering og montering av glass i vindu, dør, fasader etc. Knust glass, knuste glassruter, punkterte glass og glassruter samt nye glassruter etc. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger.


Vi produserer speil etter mål i forskjellige tykkelser, med og uten sikkerhetsfolie. Vi har Trondheims største utvalg av ulike typer speilfester.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg