mandag 3. februar 2020

Solseil plantasjen

Solseil plantasjen

Lindberg Norge - Redskaper i høy kvalitet, ngen knaster i skaftene! Beskytt deg mot solen med parasoller og solseil Vi har mange ulike former for solskjerming – blant annet klassiske parasoller og terrasseseil. De mange modellene og det brede fargeutvalget gjør det enkelt å finne den parasollen og parasollfoten som passer din terrasse og din stil.


Alle typer solskjerming - fra små strandparasoller til store solseil. Med våre over 1butikker i ulike formater og et voksende antall mindre butikker nærmere befolkningen i Norge, Sverige og Finland fortsetter vi å jobbe for målet vårt: å berike folks liv med planter. Plantasjen er det ledende varemerket for planter i Norden. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.


Skreddersydde solseil , gjerne store og små og i kombinasjon, kan gjøre en værutsatt terrasse til familiens yndlingssted. Vurder om slike seil passer på nettopp ditt sted. Aller best passer de i nærheten av sjøen. Klematis og andre hurtigvoksende klatreplanter egner seg også utmerket til skjerming.


Solseil plantasjen

Alle våre solseil er vanntette og kan leveres i mange farger. Vi elsker solen, men på de varme dagene er det godt å kunne trekke inn i den kjølige skyggen. Solseil fra Europas ledende solseilfabrikker.


Spesielt under reisene sørover, er det fint å kunne ha med et solseil , og Isabella har et omfattende utvalg for enhver smak. For alle gjelder, at de er lette å sette opp og pakke ne så man raskt kan få skygge under pausene underveis. Få det fint og lunt med et trekantet solseil. Praktisk trekantet solseil i kraftig polyester, med kraftige aluminiumskroker i alle tre hjørner. Et solseil over bordet er både pent og praktisk.


Solseil plantasjen

Firkantseil er sydd med konkave sider, det vil si at sidene buer svagt innover. Clas gir års garanti. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd.


Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av. Disse Dreamsail er vanntette solseil som sørger for skygge der du ønsker det og gjør at du kan sitte ute selv om det regner. For jeg anskaffet solseil til den gamle hundegarden, brukte jeg de der.


Parasoller til deilig skygge i sommervarmen. Nyt godværet i skyggen, under parasollen. Du får god beskyttelse mot solen, og kan vende på og flytte parasollen, så. La deg inspirere til hvordan du kan få det perfekte uteområdet for deg!


Jo større og mer avanserte de er rent teknisk, jo dyrere er de å kjøpe, sier Eriksrud og legger til: - Det går i dag an å kjøpe motoriserte seil som selv kjører seg ut og inn etter som været forandrer seg. Inspirasjon til hage og uterom finner du på IKEA. Velg fra et bredt sortiment.


Leveres hjem til deg Velkommen til Furniturebox!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg