mandag 24. februar 2020

Ultimat maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


DRYGOLIN Ultimat husmaling.

En utendørs moderne oljemaling med spesielt lang holdbarhet. Inneholder filmkonserverende middel som motvirker vekst av svertesopper og alger på treoverflaten. Les tester og omtaler før du kjøper. Jotuns beste utendørsmaling!


Høy glans og UV-block gjør at huset beholder det nymalte utseende lengst. Spesielt effektiv mot svertesopp og alger. Suverene påføringsegenskaper.


Fremtidens oljemaling som tørker raskt - strøk på en dag!

God utflyt sikrer et jevnt og pent resultat. Drygolin Ultimay er spesielt effektiv mot svertesopp og alger. Dette er en hvit maling som er ferdigblandet og klar til bruk. Ny, meget vannavvisende teknologi.


Vi selger kun hvit maling. Den fremste fordelen med alkydmaling er at den trenger noe inn i treverket og beskytter svært godt mot fuktinntrengning. Alkydholdig maling gir også en blankere overflate med bedre utflyt og færre penselstriper sammenliknet med akrylprodukter.


Jeg betviler ikke kvalitetsforskjellen på Ultimat og vanlig Drygolin, men en maling som koster ganger mer, er uaktuell for meg. Sol på halvtørr maling kan gi skinntørring og solblærer. Dugg kan gi mattskjolder. Matte skjolder kan oppstå ved opptørring under høy luftfuktighet og lave temperaturer. Husk endevedsbehandling.


Velger du ULTIMALT – fabrikkmalt utvendig kledning fra Gausdal Bruvoll, får du en kledning som er ferdig råtebeskyttet, grunnet og malt eller beiset ett strøk på alle fire sider under perfekte innendørs forhold i Europas råeste fabrikk. Extremt værbestandig beskyttelse. Du velger selv profil og farge og bruker tiden på andre ting enn råtebeskyttelse, grunning og maling.


Tørker raskt - strøk på en dag. Butinox Futura gir års skriftlig garanti på farge og glans. Selvfølgelig er det også av stor betydning å benytte godt verktøy.

Treff på 5varer funnet i 5varer. Rullebøyle Ultimate cm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg