onsdag 26. februar 2020

Tips farge soverom

Vi har samlet et knippe soverom som virkelig får frem luksusfølelsen. La deg inspirere av disse overdådig flotte rommene – og få tips til hvordan du skaper stemningen selv! Grottenveien 1: I spesialprogrammet til serien på TV har Jotun bidratt med tips til farger når du skal male soverommet ! Ved å være bevisst og velge gode farger som passer til de enkelte rommene, kan du skape akkurat den stemningen du ønsker i ditt hjem. Her viser Lisbeth deg noen fine alternativer.


Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene.

Marine, Protective and Powder Coatings Jotunkonsernet. Bytt farger på dette rommet. Fargen er også perfekt i kombinasjon med skinn, og fremhever den nydelige, håndlagde sengegavelen på beste måte. Sengegavelen i skinn er fra danske byThornam. Stenersen, styling Hege Barnholt.


Trenger du tips til et lite soverom ? Når man skal finne farge på vegger til soverommet , er det viktig å finne en farge som gir ro og forberedelse til en god natts søvn. Populære farger er jo hvitt, beige, grått og ellers lyse pastellfarger, sier interiørstylisten og legger til.

Unngå helst sterke farger , som for eksempel rødt. Drøm deg bort i harmoniske fargepaletter og detaljer som løfter helheten til himmels. Her kan du boltre deg i inspirasjon til ditt nye. Rosa kan dempe angst og stress, men oppfattes ofte som en veldig feminin farge.


Det mange ikke vet er at den sammen med striper på tekstiler og tøffe elementer i skinn, kan den gi et varmt og godt soverom. Spiced Honey og farge til høyre F8. Brune og røde jordnære farger passer godt inn på soverommet og gir en rolig fargepalett som kan være med på å påvirke hule-følelsen - som aller snakker om nå om dagen.


Vi liker de mørkere fargene som får oss til å falle til ro og gir oss hvile. Har du lyst til å skape et koselig soverommet ? Her er tips til hvordan du kan få et lekkert soverom med en lun og god stemning. Vi har akkurat bygget nytt hus og deler vår inspirasjon til soverommet ! Da vi skulle velge farge til soverommet , leste vi om fargepsykologi på soverommet her. Orange er livsgledens farge , og ifølge Steinbo, riktig farge hvis du er ute etter romantisk sex.


Rødt, derimot, spriter opp med mer lidenskap på soverommet , mens fiolett er fargen for den eventyrlystne. Disse fargene er jo ikke sovefarger, men som Steinbo påpeker, er det ikke all verdens som skal til. Det kan være vanskelig å ikke bli helt revet med når man innreder soverommet. Husk at soverommet skal fungere som et sted hvor kroppen finner ro.


Derfor er det viktig å unngå å over-dekorere med møbler og kunst.

Du skal enkelt kunne finne frem til alt i soverommet , så du unngår frustrasjon og forstyrrelser. Få laget et fint hodegjerde – det er en rimelig investering som gir mye effekt. Mal med mørke farger – et soverom tåler en langt mørkere fargeskala enn andre rom. Prioriter belysning – velg en morsom lysekrone eller en dekorativ lampe fremfor et kjedelig takpunkt. Camille-Renée Finsru fargekonsulent hos Maxbo Stormarked Vækerø, mener det er viktig å være klar over hvilke egenskaper ulike farger har når du velger farge til soverommet.


På soverom kan dempede grønn- eller blåtoner være gode fargevalg, for å skape en rolig, avslappende sone. Barnesykepleier, helsesøster og søvnterapeut for barn, Karin Naphaug, har skrevet boken Sov Godt. Hun tror folk reagerer ulikt på fargene i soverommet. Det finnes farger man bør unngå. Som rødt, hvitt og sterke gulfarger.


På barnerommet ville jeg valgt beige eller blågrønne farger , sier hun. Soverommet skal være en fredelig oase der søvn og avslapning står i fokus. Velg derfor farger som virker velgjørende og fredelige når du skal farge ­sette rommet. Blåtoner kan med hell benyttes på soverom fordi det virker beroligende. Det er også en farge som passer godt både på fjellet og ved sjøen.


Her ser du våre mest populære farger på soverommet. Hvis du vil prøve deg frem og fargelegge rom så trykk Se flere farger ’ og prøv vår store fargevelger. Her på siden får du også veiledning og how to-guides når du vil friske opp soverommet eller skape en ny stemning av hule, hotell- eleganse, fransk boudoir eller noe helt annet.


Farger til ulike rom – Hvilket rom du skal male har mye å si for hvilken farge du bør velge. En fin huskeregel er at man bør ha rolige farger , som blå, på soverom , mens man i stua eller på kjøkkenet kan ha farger med litt mer sprut i – som skaper matlyst eller energi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg