onsdag 31. desember 2014

Hvit kalkmaling

LADY Minerals kalkmaling tar naturen på alvor, og resultatet blir både matt, mykt og varmt. Fargene vi har valgt er trygge, gode og velkjente nyanser som er vakre på vegg. Teksturen er tidsriktig matt, og danner grunnlaget for et rått, industrielt og tidløst uttrykk.


En perfekt kulisse for design og håndverk i keramikk og deilige tresorter. Astier kalkmaling er et naturprodukt og inneholder kun ren luftherdende kalk.

Vintro kalkmaling er suveren til fargeblanding! Hvit og svart er alltid kjekke å ha. De varme, naturlige fargetonene kan både fremstå røffe og industrielle, men også myke.


Visste ikke at det gikk an å lage kalkmaling selv,helt genialt jo,så får du det akkurat slik du ønsker! Du er så kreativ,det ble virkelig fint med kalkmalingen:) Ønsker deg og dine en super ferie! Dette ble for noen år siden pusset opp ifra å være brunt og trist til å bli malt med hvit oljemaling glans 90.


Alle som har malt med oljemaling vet jo at over tid så vil malingen få mye gulning. Og dette var ikke noe unntak, rett og slett ikke noe pent syn.

Tøff urban og industriell look med kombinasjonen den sorte jerndøren og kalkmaling ! Det er trygge, velkjente LADY-farger som er spesielt utviklet for vegg. Se og bestill fargekartet her. I kalkmaling blir den som en en dus, grålig, hvit tone. En lys gråbeige (greige) tone med hint av rødt, noe som gir fargen lunhet.


Du bør unngå Bomull og Egghvit i kombinasjon med Kalk. Lady Kalk er også tøff med mørkere farge på lister og detaljer, feks. Jotun anbefaler imidlertid Lady Supreme Finish når du skal male møbler.


Vår Fresco kalkmaling er en 1 økologisk og bærekraftig produsert naturlig maling, sammensatt av lesket kalk og naturlige fargepigmenter. Fargekart med lekre farger. Kalkmaling tåler varme godt og kan til og med brukes på peis.


Klassisk hvit : En ren og nøytral favoritt som kanskje er den mest allsidige hvittonen jeg kjenner. Den er verken gul eller rø kun ren og hvit med et lite knepp svart i. Klassisk Hvit er for meg den perfekte detaljfargen med sitt rene og hvite uttykk. Letthet: En svakt gulaktig hvittone, hakket mindre gul enn Egghvit og Bomull.


Jotuns nye kalkmaling , Lady Minerals, tar utgangspunkt i fargene som Jotun har fra før i sine fargekart. Det er farger som allerede selger godt i Skandinavia, sier Nina Klæboe Mørkve, skandinavisk fargesjef i Jotun Deocrative Paints.

Vi tror mange ønsker seg en vegg eller to i kalkmaling , men kanskje ikke på alle veggene. Den belgiske trendmalingen finnes i over 1ulike farger, men ifølge daglig leder i Edda Interiør, Idar Stensvol går det mye i grått og mørke farger. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling.


Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg