fredag 12. februar 2021

Vipp hylle

Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring. Vi hjelper deg å finne riktig løsning. Euklides leverer over hele landet. Besøk oss i vårt Showroom.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.

Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Hvilken hylle passer ditt behov? Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


Den U-formede designen kombinert med det usynlig monterte festet gir hyllen et lett og flytende uttrykk. Fikseringsskruene i børstet, rustfritt stål skaper en subtil detalj. Du er i ferd med å endre fraktstedet ditt.


Dette kan føre til at noen produkter blir fjernet fra handlekurven din. For mer informasjon, vennligst les våre.

Gummien kan med enkle grep løsnes fra selve hyllen, og gjør det enkelt å rengjøre. Dette er en fin hylle for deg som har liten plass på kjøkke eller ba eller bare som en lekker dekorhylle. Den finnes også i en stor variant.


Veggheng med festebranketter. Den er tilgjengelig i sort eller hvit. Den stemples ut, og formes til en U-form, som gir deg to hylleoverflater. Hyllen kommer med sklisikker silikonmatte, som kan vaskes i maskin. Hyllen monteres med en usynlig brakett - dette gir et lekkert, flytende inntrykk, 8mm fra veggen.


Stort utvalg av kvalitetsmøbler og interiør fra Skandinaviske designere. Nettbutikk og 700mbutikk på Lilleaker ved CC Vest, Oslo. Oppbevaring til lave priser. Materialer: Pulverlakkert aluminium, silikon, plastik, rustfritt stål.


Rask levering og personlig service. Vipp9Hylle 50cm Varenr. Opptjen i form av bonuspoeng på alle dine kjøp. Med dusjtilbehør, som kurver med sugekopp og vegghyller til favorittproduktene dine, blir det enkelt å holde dusjen ryddig.


Vi er forhandler av danske VIPP.

Hold arbeidsplassen ryddig med denne smarte laptop-hylla! Generell informasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg