tirsdag 9. februar 2021

Veggfarger

Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen. Enkelte veggfarger endrer uttrykk når de settes sammen med feil hvittone på detaljer. Noen ser eller opplever ikke dette som et problem, men for mange er overraskelsen stor når veggfargen plutselig oppleves helt annerledes.


Veggfarger

De viktigste fargene i år vil spenne fra de rødbrune nyansene, via fersken- og gylne nyanser, og over i de grønne fargene. Prøve en ny farge hjemme i år! Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming.


Se inspirerende bilder av stuer og finn de rette produktene. Er tiden inne for fargefornyelse i stuen? Her er seks punkter du bør tenke gjennom før du velger nye veggfarger. Det er mange som mener noe om veggfarger , men det viktigste er at man finner en farge man selv er komfortabel med. Oppdag Beckers Maling for innendørs.


Veggfarger

Lyse, nøytrale veggfarger kan forlede oss til å tro at de tåler ethvert selskap. Disse fargene er noen luringer. For selv den mest nøytrale fargen har en undertone av rødt, gult, oransje, blått, lilla eller grønt. Og kommer den i upassende selskap, skjærer det seg. Du kjenner at det ble feil, men skjønner ikke helt.


Søvndyssende soverom med blå veggfarger Soverommet er et viktig rom, der vi skal hvile og henter krefter. Hvilken farge du velger på soverommet kan også påvirke din søvn. Velkommen til oss på Jula! Her snakker vi ikke om bare en farge, men forskjellige toner fra rødaktig blå til grønt.


Veggfarger

IFIs Trendforum tror dette er farger som vil holde seg som veggfarger lenge. Kombinert med små innslag av rødt, gult og blått i fargesterke nyanser får de en ekstra piff. De passer fantastisk godt sammen med den mørkegrønne Puritansk Sort – det blir både spennende og vakkert.


Eller hva med gråfargen Panter som får både Dijon og Kamuflasje til å bli tøffere. Vanilla og Årgang er perfekte detaljfarger på møbler og pynt. Farger til både interiør og eksteriør. Sett plankene mot veggen, og betrakt dem i dagslys.


Her finner du Årets Farge, nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer. Male vegger Gulvet ditt bestemmer hvordan veggfargen blir Ikke glem den største flaten i rommet når veggene skal få ny farge. Nordmenn elsker å pusse opp. Synes du det er vanskelig å velge farger til veggene? Nordsjö Colour Tester finnes i vakre og moderne veggfarger.


Det er ikke alltid like lett å velge farger og vite hvordan den kommer til å se ut på veggen i ditt eget hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg