onsdag 10. februar 2021

Vedkurv jernia

Vi har merkevarene til lave priser. Prisløfte på alle identiske varer. Praktisk og fin filtbag til bæring og oppbevaring av ved. Sammenlign pris med oss!


INVITE VEDKURV OVAL I KUNSTLÆR Oval vedkurv fra Invite.

Størrelsen på kurven er 45x30xcm. BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN. Den rommer ikke mange vedkubbene, og passer derfor best hos deg som bare kosefyrer en gang i blant. Den enkle formen gjør at den glir godt inn i et modernistisk interiør.


Kurven er laget i stål og har føtter av tre. Enkel, funksjonell og billig fra Jernia. Solide InVite Furu vedkurv er i sortlakkert jern.


Kjøp én til magasiner og én til barnelekene som flyter i stua også.

Denne har alle råd til. Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg. Hos MAXBO finner du et stort utvalg av peisutstyr. Se utvalget, og kjøp på nett eller i butikk. Solid vedkurv med to glass-sider i 6mm herdet klart glass.


Sylindriske avstandstykker i krom. H40cm x B40cm x D30cm. Vedstabler i glass JA.


Hegdehaugens Jernvarehandel har nettbutikk med varer til kjøkken, ba garderobe, stort utvalg av verktøy og andre varer til hus og hjem. Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her! The offer can be purchased in Jernia at kr 249. Elegant vedkurv laget i pulverlakkert stål.


Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet. Jeg vil ha en vedkurv i messing. Vedkurv oval i kunstlær.


Såg nokre vedkorger på Jernia i Bergen, men ikkje i messing, men svart stål trur eg det var.

Dette er en digital publikasjon som presenteres gjennom E-MAGIN. Den viste seg å være for liten og upraktisk. Det er nemlig behov for å lagre. Helmin vedkurv i sort kunstlær.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg