tirsdag 2. februar 2021

Veggfarge soverom

Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene. Dette medfører at farger vil oppleves ulikt gjennom boligen. Når det er sagt, ligger ofte soverom etc i disse delene av boligene våre, og nettopp her er svale, friske rom noe mange av oss foretrekker.


Supplerer du med naturmaterialer understreker du roen enda mer. Blir det for romantisk og rolig, og du ønsker et lite brud tilfører du et varmt rødt element. BLÅTT: Mange går for blått på soverommet – en farge som er kjent for å påvirke søvnen positivt.

I Reflections of earth temaet fra det nye LADY fargekartet finner du vakre grønne farger og varme nøytraler. Jeg tror ikke at små rom alltid trenger å males i lyse farger. Det avhenger helt av hva rommets brukes til. Et soverom kan gjerne få et varmere fargevalg, mens et baderom kan med fordel ha kjøligere farger. Hvis du ønsker å skape det koselig rundt deg, kan en mørk blåfarge være utrolig effektiv.


Hvilket rom du skal male har mye å si for hvilken farge du bør velge. En fin huskeregel er at man bør ha rolige farger, som blå, på soverom , mens man i stua eller på kjøkkenet kan ha farger med litt mer sprut i – som skaper matlyst eller energi. Beige toner skaper ganske enkelt et lunt og godt bakteppe for ditt interiør, - rom det er godt å oppholde seg i.

Her er våre beste beige farger. Se også vår guide til valg av riktig veggfarge. Nøytrale og kjølige gråtoner. Skumring – en svak nøytral grå tone. Fin til mørkere nøytrale toner.


Veggfarge Byge fra Jotun. Mr Gustav har blitt byttet ut med en mørkere farge, nemlig BYGE fra Jotun. Etter litt frem og tilbake så falt valget på denne, og. Soverom inspirasjon – tips.


Nå som jeg er inne på soverrom viser jeg likegodt litt soverromsinspirasjon. Puter, doble sengetepper, gulvteppe og lange, tykke gardiner er brukt for å skape et rikt, mykt og frodig uttrykk i dette soverommet. Mørk veggfarge og kunst over sengen i samme mørke fargeskala gjør helheten nesten litt mystisk! Da to ble til tre fikk familien behov for et ekstra soverom. Kjøkkenet ble flyttet og spiseplassen krympet for å få et rom til.


Vi hadde kjøkken og spisestue på kvm, men bare ett ordentlig soverom. Gangen var i tillegg ufunksjonell, så vi trengte en ny planløsning, sier beboer Linn Johnsson. Her får du tips til hvordan du innreder det med mørke farger.

Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg