onsdag 7. oktober 2020

Uttrekkbar tørkestativ

Sammenleggbart med stenger. Uttrekkbart tørkestativ til permanent veggmontering. Hvitlakkerte stålrør.


Våre tørkestativ for tak er det første produktet vi lanserte, og består av stenger som kan heves opp og ned separat. Hele stativet er 57cm bredt og finnes i lengder fra – 1cm. Stativet er laget i stål, og er av ypperste kvalitet.

MegaFlis fører en rekke produkter innen tørk og vask. Tørkestativet er utstyrt med tre hengende knagger og en kraftig stang. Vi har produkter som klesstativ og tørkestativ , kleshengere, klesklyper og mer. Når vasken er ferdig, er det kjekt med et praktisk tørkestativ. Vi har mange varianter av tørkestativer, både store og små.


Tørkesnoren Trollo fra Rörets er en utrolig praktisk anordning som passer perfekt i baderom, vaskerom, på balkong eller hvor du enn trenger den. Høstnyheter i heltre eik. Vi har fått inn et utvalg nydelige eikeprodukter fra Andersen Furniture i Danmark.


Forankringsdetaljer medfølger.

Holder på å pusse opp badet, og har ønske om å ha en uttrekkbar snor som kan trekkes over badekaret til å tørke klær på. Har sett slike på flere hoteller, men ikke funnet dette i noen butikker enda. Noen som vet hvor jeg får tak i en slik?


Europris har et bredt utvalg innen uttrekkbare levegger på rull! Og hvis du bruker innendørs tørkestativ kan du alltid pakke det bort når klærne er tørre. Når været er tørt nok, er det ingenting som er mer effektivt enn å tørke klær på et stativ ute.


Den mest vanlige modellen er paraply-tørkestativet som du setter fast i plenen. Rolldry uttrekkbar tørkesnorer. Monteres enkelt i taket. Med snorer, totalt 21m. Dette er et utrolig smart produkt for å spare plass.


Du senker ned takstativet for å henge opp tøyet, når du er ferdig heiser du. Skuffer som glir lett, med uttrekkstopper. Skuffen er selvstengende de siste centimetrene. Ellers kan et utfellbart tørkestativ også være en løsning på lignende.


Du må ha kjøpt varen for å skrive en anmeldelse. Admin forbeholder seg retten til å akseptere, avslå eller fjerne. Et tørkestativ er nesten uunnværlig i ethvert hjem.

Vi må alle vaske klær og mange tekstiler tåler ikke en tur i tørketrommelen. Våre klesstativ kan enkelt slås sammen slik at du kan legge de bort når de ikke er i bruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg