torsdag 15. oktober 2020

Tøyservietter

Stoffservietter og mange andre Festartikler til Anledningen. Nordens største utvalg! Tøyservietter kan brukes både til hverdag og fest - passer perfekt til anledninger som dåp, bryllup og konfirmasjon.


Det er både mer stilfullt og hovedsakelig mer miljøvennlig. Tøyservietter er ett alternativ, og i tillegg kan du enkelt bytte ut plastposene med handlenett. Rens ut alle papirservietter og plastikkposer og kjøp tøyservietter og handlenett i stedet.

Eksklusive tøyservietter fra Södahl. Sett prikken over i’en med eksklusive tøyservietter i Södahls beste damask kvalitet. Tøyservietter av høy kvalitet brukes ikke bare for at gjestene skal kunne beskytte klærne og tørke seg rundt munnen, de skal også være med å heve det dekkede bordet til nye høyder slik at gjestenes helhetsinntrykk blir optimalt. Kjøp tøyservietter på bolina.


Abonner på vårt nyhetsbrev. Bli med i vår vipklubb. Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker.

Humør gjør det enkelt. For å gjøre blanding og samsvarende enkle, har vi delt innsamlingen i tre nivåer: Wow, Glede og Gå film. Du kan bruke disse som et.


Stort utvalg servietter i ulike farger og mønstre. Alle våre servietter er svanemerket! Bestill på nett, hent i butikk eller nærmeste postkontor. Prisen gjelder for stk!


Fine stoffservietter som måler 50cm x 50cm, produsert i Polyester. Disse er enkle å brette til. SERVIETTBRETTING FOR ALLE ANLEDNINGER.


En vakkert brettet serviett legger et dryss av visuell stil til ethvert festbord. Sjekk ut våre serviettbrettefilmer. Denne siden ble sist oppdatert 16. Det finnes så mye mer enn de vanlige måtene vi danderer våre servietter i glass, på fat og ved siden av fat. Serviettbretting er en kunst har jeg funnet ut.


Lys og servietter skaper alltid koselig stemning. Med levende lys og servietter kan du fort og enkelt skape en riktig hyggelig stemning hjemme.

Hos oss finner du et. Problemet er at ellos ikke har disse inne før 10.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg