onsdag 14. oktober 2020

Trebitt røykgrå

Trebitt røykgrå

Velg et annet land for dine dokumenter. Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Da kan TREBITT -produktene være noe for deg!


TREBITT beisprodukter gir kledningen en vannavvisende beskyttelse, samtidig som beisen vil fremheve det naturlig, vakre utseende til treverket. Den naturlige overflaten du får med TREBITT kan gjerne settes i kontrast til malte dører og vinduer. Ikke vær redd for å tenke nytt når det gjelder de utvendige. Hei :-) Huset på bildet har fargen Trebitt Røykgrå , - men utvendig i skarpt lys, og på større veggflater ser farger alltid lysere ut.


Merk deg også at dette er et foto som da påvirkes av lysforhold etc, - det er ikke å anse som en fargeprøve. Tenker også å ha hvite vindskier, hvilken hvitfarge bør disse ha? TREBITT Terrassebeis lar deg velge mellom mange farger, og terrassegulvet holder seg like vakkert i flere år.


Trebitt røykgrå

TREBITT Oljebeis gir en transparent behandling som fremhever nyansene i treet og gir dybde til fargeopplevelsen. Vi anbefaler å besøke din nærmeste Jotun-forhandler og se beisfargene der. Nedenfor kan du se, laste ned pdf-versjon og bla i fargekartet. Moderne og stilren arkitektur forsterkes ved bruk av diskret, grå nyanser.


Et transparent utseende passer godt inn i det skandinaviske, åpne landskapet. Fargeskalaen spiller enkelt på lag med fjellvidder og havets mange stemninger. OBS: For å få en fullgod fasde må alltid spikerhull og endeved behandles. Må det isåfall spesifiseres? Skal den ikke være matt?


Trebitt røykgrå

Vil jo ikke ha en blank fasade. Rent, tørt og fast – en tommelfingerregel. Stikkordene rent, tørt og fast – det er viktig å legge seg disse på minnet, når det gjelder underlaget du skal beise eller male på!


En oljebeis med spesialutviklet alkydolje som trenger godt inn og som pleier og bevarer treverket. Dette bidrar til en god beskyttelse, samtidig som dybden i fargen kommer enda bedre frem. På moderne arkitektur ser vi også at stadig flere velger noe kjøligere fargetoner, gjerne mot blågrått.


Fargetonene som klatrer på listen denne sesongen er de mer grålige tonene som Trebitt Røykgrå , Trebitt Skigardsgrå og Trebitt Kullsort. På fjellet ser vi helt klart at de enda mørkere, brunaktige tonene holder stand som de mest populære, som Trebitt Seterbrun og Trebitt Stølsbrun, sier Klæboe. Oljene hindrer fuktopptak og reduserer oppsprekking. UV-block beskytter mot sollys og holder fargen vakker lenge. Trebitt beis gir god beskyttelse mot UV-stråling og har god farge- og glansholdbarhet.


Trebitt Oljebeis har unike oljer som trenger godt inn i treverket og bevarer det naturlig vakre utseende. Påføres ett strøk Trebitt Beis innen to år. Etterbehandling mellomstrøk.


Kan påføres et ekstra strøk over hele kledningen, men fargen vil da bli mørkere. Rektangulær kledning. Fingerskjøtt x 148. Kledninger i royal impregnert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg