tirsdag 4. august 2020

Veggplater tapet

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.

Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Platene med tapet er i spon. Hos MAXBO kan du kan velge mellom forskjellige dekorer. Vi produserer veggplater med dine unike bilder og du kan også velge ulike dekorer i vår kolleksjon. Vi gjør oppmerksom på at våre tapetserte veggplater ikke leveres med mønsterrapportering.


Kjøp på nett eller i butikk. Ferdigmalt veggpanel gir deg penere skjøter og mindre etterarbeid enn vanlig panel. Timer på timer med å fjerne gammel tapet før du går i gang med sparkling, pussing og maling.

Veggplater er kjapp og enkel oppussing – se så fint det blir! Det finnes et bredt utvalg i veggplater. Et alternativ til rehabiliteringsgips er MDF-plater spesialdesignet for vegg.


IFI vlogg: Slik bruker du et wow- tapet 11. Lekre, fargerike tapeter med store, kunstneriske mønstre er utvilsomt flotte å se på. Men det kan være vanskelig å vite hvordan du skal bruke dem hjemme.


Her er konkrete tips fra tapet -eksperten! Den som ikke finner en malt panelplate i en farge som faller i smak, kan enten bestille spesialfarge, velge en ferdig tapetsert plate, eller en umalt eller grunnet plate som siden males i ønsket kulør. Sparkling og pussing er fortsatt ikke nødvendig! Arbor ferdigmalte glatte veggplater i spon kommer i to lette og behagelige farger som passer i de fleste rom.


Med et minimum av innsats kan du få lyse og smakfulle vegger som holder seg i år etter år og gir rommene dine et helt nytt utseende. Det beste er at veggene er så enkle å sette opp. En vanlig tapet kan kun settes opp på slette vegger. Monteringen av platene er enkel og rask. Walls4You ferdigtapetserte veggplater kommer i et stort utvalg med mange lekre design og farger.


Ved å bruke disse veggplatene sparer du deg selv for mange timers jobb, og du kan velge de kombinasjonene du ønsker. Miks og match mellom veggplater fra de tre ulike kolleksjonene Tren Classic og Basic.

For folk som har trøblete underlag og ikke tar seg tid eller råd til å pusse opp fra grunnen, kan det være en enkel løsning å slå på plater, sier Bjørg Owren, kreativ leder i Ifi. Før tapeten festes på veggen er det viktig at du sparkler veggen for at den skal bli glatt og fin. Tapet er i trendbildet som aldri før. For å unngå å se sparkelskjøter bør du også grunne veggen i samme farge som tapeten.


Deretter er det bare å gyve løs på selve tapetseringen. Ofte er det å velge hva slags tapet man skal gå for det vanskeligste med hele prosjektet. For best resultat kan det etter første strøk med maling være lurt å glatte forsiktig over skjøten med et finkornet pussepapir. Men tapet kan kun settes på slette vegger – noe som har gjort de spennende mønstrene utilgjengelige for alle med panel eller andre strukturerte vegger.


Har man en vegg som er uegnet for tapet , er ferdigtapetserte veggplater derfor et godt alternativ.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg