fredag 28. august 2020

Trekopp håndlaget

Finn trekopp til din neste tur online til attraktive priser hos Widforss. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! Høyt rødvinsglass håndlaget av tre. Håndlaget trekopp med norrønt preg.


Du må ha kjøpt varen for å skrive en anmeldelse.

Admin forbeholder seg retten til å akseptere, avslå eller fjerne. Legg i handlekurven Vi klarer av og til å skaffe håndlagede trekopper - nå har vi en stk inne. Trekopp - håndlaget Art. Navn eller logo håndgraveres om ønskelig.


Leveres stk i flott gaveeske. Husk at vi gjerne monterer line på snella, eller monterer flueutrustningen uten ekstra kostnad. En nydelig trekopp med naturlig tremønster.

Pris NOK 64inkl. Egner seg godt for gravering. Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Pynten er også håndlaget. Koppen har aldri vært brukt.


Der er en olje som ikke harskner og som ikke setter smak. Denne må ikke sammenlignes med billige utgaver. Du kan enkelt shoppe alt du trenger til jakt, friluftsliv og hund hos Widforss. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god.


Lærsnor i håndtaket for enkel oppheng og transport. Kan leveres med gravering. Følger med lærreim for enkel oppheng og transport. Nydelig håndlaget Russisk trekopp med rypehode. Prøv FINN levert, fra kr 75.


Denne trekoppen med håndtak og lærreim er perfekte kaffekoppen på tur i skog og villmark.

Den perfekte kaffekoppen! Hei Har fått en del kirebærtre og tenkte å prøve å lage meg trekopp. Hva trenger jeg av utstyr for å lage meg en kopp. Jeg er helt blank på dette.


Kjell Hernes dreier treboller, lager fjøler og kopper. Han er utdannet gullsme. Eagle turprodukter, kan leveres med personlig gravering. Tur kopper med lasergravert bilde, motiv, og navn.


Toppen Trearbeid graverer inn det meste på koppene, fin gave eller en kopp til deg. Skriv din egen omtale. Vekt 1g Volum dl.


Tradisjonsrike Knivsmed Strømeng fra Karasjok har laget en trekopp med hank av bjørk, som er speisalbehandlet i kokt linolje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg