mandag 10. august 2020

Tjæralin treolje

Besøk en av våre butikker, eller bestill enkelt på nett! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Dette gir en homogen overflate, samtidig som den bevarer treverket.


Den motvirker gråning og oppsprekking av treverket. Dette er et spørsmål vi ofte får tilsendt nå på denne tiden av året. TREOLJE OG TERRASSEBEIS.

Resutlatet ble ikke helt pent, for fargen ble ikke helt jevnt fordelt - det ble liksom prikker i overflaten. Gjorde derfor et eksperiment, tynnet litt med whitespirit, og med kinesisk treolje fra Biltema og det ser ut som det ble veldig bra. Kinesisk treolje sies å være verdens mest tyntflytende olje og beskytter mot råte og groe.


Dette giver en homogen overflade, mens træværket bevares. Det modvirker træværket fra at falme og revne. Maxbo har tjærebeis og treolje til utendørs bruk fra Jotun, Owatrol og Tyrilin.


Se utvalget av utendørsolje. Kjøp på nett eller i butikk.

Fjern resterende olje med klut, svamp, kost eller lignende. Det har en høj glans og giver en vidunderlig glød. Produktet er meget velegnet til både nye og gamle træfacader. Es ergibt eine homogene Oberfläche und erhält gleichzeitig das Holz. Es wirkt dem Vergrauen und dem Splittern des Holzes entgegen.


Treoljen etterlater et pent oljet utseende. Egenskaper og fordeler Gir et pent oljet utseende. Detta ger en homogen yta, samtidigt som produkten bevarar träverket. Motverkar att träverk grånar och spricker. Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende.


Den fås i blank, grønn og gylden kvalitet Jotun treolje motvirker gråning og oppsprekking. Tjæralin dekker godt og er drøy i bruk. Norges ledende byggevarehus. Ski Bygg har alt innen trelast, byggevarer, maling, interiør, verktøy, gulv, ba dører, kjøkken og hvitevarer.


Du kan få treolje i mange forskjellige farger, så treverket kan matche stilen i resten av hjemmet. Futura ser fortsatt ny ut. Den har mindre løsemidler og inneholder naturlig tretjære.


Se vår Terrasseguide-brosjyre for mer informasjon.

Oljen motvirker gråning og oppsprekking av treverket. Rens treverket godt før påføring og pass på at det ikke kommer fukt til mens oljen tørker. Mener det er oljen som er i moderne grunninger som Visir. Grunningen må til for å beskytte materialene, og skape en forbindelse fra inni til utenpå.


Produkten är mycket väl lämpad för både nya och gamla träfasader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg