torsdag 13. august 2020

Vegg bak komfyr

Stort utvalg av Komfyr til en bra pris. Se alle tilbud og kjøp nå! Hos Elkjøp kan du bestille på nett og hente dine produkter i nærmeste butikk! Se ukens kampanjeprodukter her. Det skal være enkelt å handle maskiner og utstyr til ditt kjøkken.


Lagervarer leveres neste virkedag.

Kjøp Komfyr hos WhiteAway. Vaskemaskiner, kjøleskap, tørketrommel, komfyr , integrerte hvitevarer mm. Veggplatene våre til kjøkkenet er enkle å holde rene og beskytter veggen mot matsøl.


Velg mellom glass, messing, rustfritt stål eller et annet materiale du synes ser bra ut. Platene kan tilpasses målene på kjøkkenet ditt. Platen plasseres bak komfyren eller vask området, for å beskytte den ellers hardt belastede kjøkkenveggen mot fett, matrester, matsprut og kokende varmt vann.


Du kan få kvalitet plate over komfyr i mange forskjellige former og farger, slik at du kan finne akkurat den som passer til ditt kjøkken og design. MegaFlis har et godt utvalg av forskjellige beskyttelsesplater. En plate over stekeplaten er en enkel og rimelig løsning for å hindre smuss og gris oppover veggen.

Beskyttelsesplatene kommer i flere fasonger og størrelser. På den veggn komfyren står har vi ikke overskap og det er kun en hette i stål over komfyren. Vi bør nok ha et eller annet bak komfyren som tar imot stekesprut ellers vil vel malingen slites bort fort.


Kompletter komfyren din med en praktisk veggbeskyttelse i krom fra Lofra. Veggbeskyttelsen kommer med en smart redskapsstang som finnes i flere farger – hvilken passer best på kjøkkenet ditt? Men det er virkelig noe dritt, veldig vanskelig å få ordentlig rent. Har planer om å få satt på en plate av noe slag, men det drøyer nok en stund til kjenner jeg oss rett. Det første du må tenke på når du skal velge materialer til veggen over kjøkkenbenken, er at de skal tåle mye.


Valgmulighetene er mange, som fliser, metall, massivt tre, marmor, granitt og kompositt. Du kan også velge finerte plater eller malt trepanel. Forside Oppussing og nybygg generelt Plate bak komfyr og kjøkken vask. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


For å sikre deg mot at platen ikke glir, anvend noe som holder platen oppe. Skyv hele platen mot den opplimte veggen og press platen hardt mot veggen ved hjelp av kroppsvekten. Dersom flere plater skal monteres ved siden av hverandre.


Se til at skjøtene ikke kommer over komfyren eller oppvaskmaskinen. Jeg har festet platene på vegg med masse dobbelsidig gjennomsiktig tape. Bruk beskyttelsesplaten bak komfyren eller kjøkkenvasken.

Det var interiørarkitekten fra Stjernekjøkken som foreslo tapeten bak. Vi trenger beskyttelse til den hvite veggen (vannmaling) vår bak komfyren. Vi har ingen avgifter og du får fri frakt. Lakkert glass på vegg bak induksjonstopp.


Bygger kun mm, og tar liten plass bak mas. Avstand til brennbar fra badstuovn til vegg sees i monteringsanvisningen eller finnes på CE merket på ovnen. Fabrikkinnstillinger Komfyrvaktsensoren kommer fabrikkinnstilt for horisontal høydeplassering cm. Sprutplate i rustfritt stål til vegg bak stekeovn, skjæret til etter mål.


Komfyrvakten kan monteres uten bruk av elektriker, og er da FG-godkjent som et sikkerhetsprodukt for ettermarkedet. Komfyrvakt med batteridrevet sensor som kommuniserer trådløst med bryterenhet for 25A kurs. Timerfunksjon kan aktiveres ved behov. Enkel montering uten behov for elektriker. Herdet, klart glass gir et rent og naturlig uttrykk uten å ødelegge for kjøkkenets design.


Gir avstand på 2cm fra vegg. Standard høyde for overskap kjøkken: 54cm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg