fredag 30. april 2021

York bord

Rimelige bord til restaurant, hotell, café og bar. Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell. Se vårt store utvalg her! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Kjøp bord hos Trademax.

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sofabord i ulike størrelser, fasonger og farger slik at du enkelt kan finne et sofabord som passer perfekt i din stue.


Skap ro mens du optimaliserer ditt rom med det runde bordet New York. Med en elegant bordplate og en minimalistisk base, gir bordet en romslig følelse. Moderne bord med stil, funksjon og valgfrihet.


Et bord frisker opp rommet uansett.

Og så får kaffekoppen din et nytt sted å henge. Tøft, stort og praktisk spisebord i betonglook. Smart butterfly-klaff forlenger bordet når behovet melder seg. Selger et flott York salongbord med målene: 130x76x48. Bordplaten er av glass.


Det kan hende det holder med å velge et litt mindre bord med flere hylleplan. Blant våre billige sofabord online kan du også finne settbor som er en utrolig praktisk løsning. Med denne typen av bord kan man nemlig dra ut de bordene man trenger og når man ikke har bruk for dem kan man la dem være skyvd inn. Vi har en rekke ulike sofabord i forskjellige materialer, former, farger. Velg mellom stilriktige salongbor avlastningsbord og sofabord.


Vi har også glassbor trebord og marmorbord i god kvalitet, så du finner garantert et bord som passer inn hjemme hos deg. Stilfulle designede bord. Alltid lave priser og et stort utvalg! Sjekk vårt utvalg og hent i nærmeste butikk.


Hos Fagmøbler finner du et stort utvalg av stuebord. Forskjellige bord komplementerer annet møblement. Et sofabord som passer til din sofa eller sofagruppe er en selvfølge i stuen.

Et praktisk konsollbord gjør at du kan utnytte plassen der det finnes litt ledig veggplass uten å ta for mye av. Et riktig stuebord kan være det lille ekstra som gjør at stuen din får akkurat det uttrykket du ønsker. Hva med å fornye et gammelt bord ? Vi har bord i klassisk, rustikk, vintage, moderne og retro stil, bare for å nevne noen, og du kan garantert finne noe som faller deg i smak. Velg om du vil ha et rundt eller firkantet spisebord eller kjøkkenbord. Leter du etter et bord til spisestuen anbefaler vi deg til å ta en kikk på våre store spisestuebord med plass til minst personer.


Du bestemmer selv om du vil ha noe å spise om bord. Du får kjøpt snacks på de fleste flyvningene våre. Hvis du vil ha noe mer å bite i på de internasjonale langdistanserutene våre, må du huske å bestille på forhånd.


Julehuset Skeidar Se mer. Møbelgruppe New York Hjørnesofa i en minimalistisk stil med god sittekomfort. Sorte ben i alu på sofa og puff. Puff selges som et tilleggsprodukt. Sofa er 2x 2cm.


Spisebordet har hedersplassen i hjemmet, hvor både de store og mindre anledningene finner sted. Hos oss finner du spisebordet som rommer ethvert selskap, uansett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg