tirsdag 2. juni 2020

Stor skinnbag

Dette er en stor skinnbag som rommer liter. Duffel weekend baggen kommer i vegetabilsk garvet kalveskinn og foret med sort bommulsfor. Skinnbagen har utvendig en stor glidelåslomme, og innvendig ett stort rom og glidelås lomme. Hos Ellos finner du vesker og kofferter til bra priser.


Vi har et bredt utvalg av vesker og kofferter til dame. Handle enkelt online!

På Trendhim har du alltid 3dagers returrett. Vi ønsker å gi deg en fantastisk kjøpsopplevelse. Se damevesker og bager til reise og jobb. Velg blant store romslige hverdagsvesker, weekend bags, reisevesker og studiebags. Enten du er klar for storbyhelg eller simpelthen ønsker en romslig veske som kan tas med inn på flyet, er en weekendbag et stilsikkert, trendy og praktisk valg.


Med en skinnveske får du kvalitet, funksjonalitet og stil i ett! Med en weekend bag reiser du komfortabelt og stillig. Finn din favoritt blant fine weekend vesker for alle smaker og behov hos Morris.

Selger en stor skinnbag da den ikke blir brukt. Den har egen lomme for pc. Lomme for mobil og mye annet du måtte ha med deg. Det følger med en skulderrem hvis man ikke ønsker å bruke hankene å bære den med. Høyde 37cm og dybde 17cm i bunnen.


Er du på jakt etter treningsbag, reisebag, skulderveske eller duffelbag? Hos XXL finner du et stort utvalg av bager fra kjente merker som Helly Hansen m. Ani cognac er en stor og lekker veske i fargen cognac. Prøv også en seiler-inspirert herreveske med en maritim look, eller du velger en røff skinnbag tror vi du finner en god måte å bære med deg sakene dine på. Bagorama er en norsk butikkjede som tilbyr et stort utvalg moteriktige vesker, kofferter, accessories og reiseartikler. Myk stor skinnbag fra Spania.


Noen tegn til bruk her og der men jevnt over i svært god stand. Lemona cognac er en stor og lekker veske i fargen cognac. Dixie skinnbag Ellis Cognac. Enten den blir kastet rundt i et fly eller transporteres på en.


Saffiano, en norsk nettbutikk, med et godt utvalg av tidsriktige varer, og solide leverandører. Bagen har også lang skuldereim slik at den kan bæres på skulder eller som crossover.

Innsiden er helforet i sort tekstil og har en glidelåslomme. Vi har stor erfaring da vi har eksistert i 1år, og er en del av Danmarks eldste lærvarekjeder, Alfred Lunds Eftf. Tenk over det daglige behovet ditt, og velg den herreveska som passer til deg og din stil. Ekstra stor brun skinnbag. Synlig brukt, men fremstår likevel som velholdt.


De aller fleste er gratis. The Monte Stor veske. Duffel-weekendbaggen kommer i vegetabilsk garvet kalveskinn og fôret med sort bomullsfôr. For alle på reisefot har Skinnlåven et stort utvalg sekker og bager i skinn og lær. Brandos sko har i løpet av få år rukket å bli en favoritt blant mange nordmenn.


Har du lyst på en veske som du kan bruke sesong etter sesong? Skinnvesker i brun, klassikeren du kommer til å elske. Kanskje den bør passe til mye av det som.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg