mandag 8. juni 2020

Stor badeand

Skru av lyset og gjør badetiden enda mer spennende med disse søte badeendene! Uten giftige materialer. Superkult oppblåsbar badeand med håndtak! På denne flytemadrassen kan både barn og voksne leke seg.


De store vingene på siden gjør at man har ekstra god plass å sitte på, og det er praktiske håndtak til å holde seg fast i på hver side.

Badeleken måler 1x 1x 1cm. Her finder du lige præcis den badeand du står og mangler. Vi har stort udvalg og alle vores ænder er ce-mærket. Sprell har stort utvalg av badeleker.


Badedyr - Badeand - the Original. La den gamle, kjedelige, lille, slitne gummi-badeanda ligge igjen i badekaret, og ta med deg denne rakkeren på en real badetur i havet! Her på Jollyroom har vi sørget for å ha et godt og variert utvalg av badeleker til barna.

Du kan finde badeænder i alle afskygninger – lige fra Superman og Manchester United fan til en smuk lyserød badeand med den skønneste pink fjerboa. Gå på opdagelse blandt alle de søde og charmerende badeænder! Du kan næsten finde en badeand til enhver lejlighed.


Herlige STORE ænder der flyder på vandoverfladen. Fremstillet af giftfrit plast. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Instruktørene våre er sertifisert fra Norges Svømmeforbund.


Vi legger stor vekt på at barnet ditt kommer i riktig gruppe, og veileder gjerne. Vi har 6garderobeskap fordelt på dame-, herre- og handikapgarderobe. Vi bruker klokker med RFID chip, som gjør at du kan låse skapet igjen og igjen. Den tøffe badeanda har fått et par solbriller og blitt en stor badering. Gigantisk Gummiand er en klassisk, gul badeand i kjempeformat.


Stor badeand badering. Mycket bra och stor anka ! Anden er laget av gummi og den har en god flyteevne.

Morsomt sett som barna vil elske å ha med seg i badekaret. Settet består av en stor badeand og to små. Den store badeanden har plass til en liten p. Søk etter badeleke badeand stor 1pk returnerte 1treff. Sidens nyheter og bilder oppdateres via facebook av kunden selv.


Bestill Gigantisk Badeand allerede i dag til en utrolig god pris 20-. Hvem drømmer vel ikke om en GIGANTISK Badeand i hagen? Hva med en Badeball som er dobbelt så stor som deg? Skal du ha STOR sommerfest?


Badeand Badering - Det er klart du skal ha en badeand å flyte rundt på i bassenget! Lampe, Vågelampe, RAP BADEAND , Pabobo, Fra nedlagt webshop sælges: Vandtæt Lumilove Ducky badeand fra Pabobo, som er natlys og badedyr i ét. Den kan ledsage barnet i badet, og den kan anvendes som vågelampe.


Ducky lyser ved hjælp af energibesparende LEDs, der skifter mellem alle regnbuens farver.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg