mandag 20. juli 2020

Stråtapet

Med stråtapet fra Biri på veggen kan man bringe litt av naturens ro og mykhet inn i hverdagen. Hverken falmeflekker etter bilder og andre gjenstander eller spikerhull vil forekomme. I forbindelse med vårt års jubileum designet Norway Says et nytt tapet som fikk navnet GANGAR.


For dette designet har vi fått Merket for God Design fra Norsk. Du har sikkert sett det, stående stråtapet , kanskje hjemme hos noen som er spesielt stolte av hjemmet sitt, funkishus og boliger med stil.

Faktisk feiret den tradisjonsrike bedriften på Biri år i fjor. Stift fast stråtapet. Du trenger ikke å styre med tapetlim, det er bare å stifte den opp. Skift ut sofaputetrekkene, gulvteppet og pleddene i nye farger.


Sy selv eller sjekk hos Kremmerhuset, Ellos eller HM Home for rimelige alternativer å kjøpe. Med en dus tapet kan du trygt tapetsere et helt rom uten å bli overveldet av inntrykket fra veggene. Fortsatt lyst og hvitt, men mer spennende enn de hvite veggene.


Da jeg pusset opp talls huset i Rosendal valgte jeg stråtapet på en vegg i spisestuen.

Den tidløse designen Biri tapet står for har høy kvalitet og det er et miljøvennlig naturprodukt. Jeg bor i et murhus, bæreveggen i spisestuen er betong. Det er kaldt og hardt. Kolleksjonen inneholder også eksklusive stråtapeter i naturens egen fargepalett.


Jeg drømmer om den selv, men har ikke sjekket pris for regner med at det ikke er noe vi har råd til nå. Men nå ble jeg nysgjerrig, hvor mye koster den pr kvm? Stråtapet på lys blå bakgrunn … Read More. Rommets varmekilde er en dekorativ glassfiberovn som henger på veggen under lerret og senterhøyttaler.


Veggene er kledd med to forskjellige tapeter fra et bestillingssortiment. På veggen bak godstolene er et Biri stråtapet stiftet opp, og de tre øvrige veggene har fått en matchende mønstret fibertekstiltapet. Noen tips til hva som kan gjøres med den? Den vasket vi med mildt såpevann, skylte den med lunkent vann og kluter, lot den tørke en ukes tid.


Og så malte vi den, med en latexmaling, og det gikk helt fint. Du kan sikkert beise den også. Tapetet er limt til betong.


Når du registrerer deg hos oss får du muligheten til å lagre favoritter, skape og dele dine egne samlinger og bestille tapeter og tapetprøver direkte fra hjemmesiden. Borge tapet er kanskje det merket som kjenner nordmenns interiørpreferanser best.

De byr på et tidsriktig og variert utvalg av tapet tilpasset norske hjem. I stua hjemme har vi en stråtapet , såkalt Biri tapet på deler av veggene. Vi ønsker å male stua og er usikre på om vi skal beholde denne stråtapeten eller finne en annen tapet.


Vi tenker likevel at vi bør gi tapeten en fair sjanse til å bli med videre. Håndlaget stråtapet : Tre ruller med godt inntakt biritapet selges. Lillehammer, Skeikampen, Hafjell.


Vi har også en hvitmalt peis i stua.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg