fredag 1. september 2017

Trebitt jernvitrol

Trebitt jernvitrol

Velg et annet land for dine dokumenter. Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Da kan TREBITT -produktene være noe for deg! TREBITT beisprodukter gir kledningen en vannavvisende beskyttelse, samtidig som beisen vil fremheve det naturlig, vakre utseende til treverket. Vi vurderer å beise huset vårt (nytt, ugrunnet) i Trebitt oljebeis, i fargen jernvitriol.


Har kun sett prøver på den lokale byggvaresjappa, og noen få bilder fra Jotun der jeg ikke får et godt nok inntrykk av fargen. Noen som har brukt dette, som kunne tenkt seg å dele bilder? Behandlingen er en kjemisk beising. Fuktigheten blir ikke stående. Jernvitrol – Jernvitriol kg.


Etter bare noen måneder får veggen en lekker, sølvgrå patina som om den skulle ha stått der i hundre år. Tidligere solgte vi kanskje kilo i løpet av en sommer. TREBITT Oljebeis er spesielt utviklet for at den levende strukturen i treet. Rødt, blått eller sobert grått?


En oljebeis med spesialutviklet alkydolje som trenger godt inn og som pleier og bevarer treverket. Først, jernvitrol har en bevarende effekt da det dreper treverket i overflaten og derfor forhindrer soppangrep. Farge kan også tilsettes, ofte brukes sot el. I følge erfarne fagfolk som jeg har kontakt me er jernvitrol like bra som noe annen behandling av tre. Hvordan bruke Liberon spritbeis?


Vi skal velge en vindusfarge som passer både ute og inne, og på alle dørene. Når jernvitrol påføres og blir tørr, blir overflaten først svakt grågrønn, grønnskjæret forsvinner etterhvert, og erstattes av en sølvgrå til gråbrun farge. Det må være en RAL- farge.


Oljebeis, har vi derfor hatt spesielt fokus på å forsterke den transparente fargeopplevelsen som. Har til nå beiset 2-ggr (litt forskjellig på de forskjellige veggene). OBS: For å få en fullgod fasde må alltid spikerhull og endeved behandles.


Liker du gråfargen som kommer frem med jernvitriol, men ikke jernvitriol, finnes det oljebeis i fargen jernvitriol - f. Herdins silverbets eller den klassiske Kjønrøk som du finner hos enkelte fargeforhandlere. Når flaten tørker blir den lett grågrønn. Fargen er et resultat av en reaksjon mellom sollys og jernvitrol.


Trebitt jernvitrol

Virkningen forsterkes over tid. Hva kan passe som staffasjefarge til jernvitrol ? Farge på innervegger er alltid en utfordring og vi trodde vi hadde falt ned på beis helt til vi leste en artikkel i siste nummer av Hytteliv hvor de hadde benyttet jernvitrol. Med andre ord: Bildet i artikkelen, av et hus beiset med jernvitrol , viser ikke nødvendigvis den samme fargen dere vil få ved beising med jernvitrol , siden fargen avhenger av treslag. Vi har beiset huset vårt med Jotun trebitt , farge jernvitrol.


Den gir et transparent uttrykk. Sibirsk lerk, og leverer også ferdigbehandlet lerk behandlet med jernvitrol – dette gir en noe. Velger du beiset kledning fra Moelven, er du sikker på å få det. Bestilt farge i Trebitt Superbeis påføres kledning både som grunning og. Vi sjekket en del omkring jernvitrol som egentlig ikke er trebeskyttelse, men.


En behandling med jernvitrol vil føre til en jevn sølvgrå patina. Denne effekten vil naturlig skje over tid uten jernvitrol , men fasaden vil ikke nødvendigvis få det samme jevne og ensartede uttrykket. Derfor anbefales det jernvitrol på fasader, Moelven leverer fasader, ferdig behandlet med jernvitrol. Granpanel med jernvitriol tilsatt aske for farge på Norske Skogs hovedkvarter på Fornebu ved Oslo. Men det er også mulig å bruke jernvitriol inne.


Hvilken farge man får, avhenger av type treverk som behandles og mengde jernvitriol som. Havner nok kanskje på sotsvart med hvitt rundt vinduene. Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende. Trebitt er den eneste beisen som takler impregenringsflekkene på begge teststeder.


Trebitt jernvitrol

Den slipper litt på kvistene, men etterlater et pent ytre uten store skader av noe slag. Trebitt Oljebeis har opptil fem års vedlikeholdsintervall, betydelig raskere tørk og bedre bruksegenskaper. Anbefalt bruk:Utvendig på nytt treverk, også trykkimpregnert, og på tidligere beiset, intakt treverk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg