onsdag 18. januar 2017

Lage nattbord selv

Moderne designprodukter med høy kvalitet. Finn ditt nærmeste varehus. Du får det bedre når du har det fint hjemme. Vi har varehus over hele Norge.


Nattbord som sørger for at du har alt du trenger om natten innen rekkevidde.

Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Stort utvalg av fint interiør. Shopping når den er som best! Ulike modeller og stiler.


Slik lager du ditt eget nattbord Bilde: Maria Svanevik. Dette teltet er raskt å lage selv og blir en perfekt lekehule for. Fem spisebord du kan lage selv !

Ikke blakk deg helt for å få et stilig spisebord. Det fineste lager du nemlig selv ! Lag et morsomt nattbord ! Oppskriften finner du her. Bordene kan brukes som både nattbord og kaffebord foran sofaen. Kan også brukes som sidebor blomsterbor nattbord.


Se hvordan med Niklas her. Selv om vi bruker nattbordet vårt hver dag, er det et møbel som vi vanligvis ikke ofrer en tanke til. Si farvel til ditt kjedelige soverom med disse svært originale ideene til nattbord ! Nattbord er ikke bare stedene vi legger fra oss klokker, mobiltelefoner og bilder. Vil du lage et rustikt hagebord som kan være klart til gjestene allerede i kveld? Eller et elegant fliskledd bor som ser dyrt ut, uten å være det?


Eller kanskje hagemøbelsettet som kan slås sammen når sommeren går på hell? Mal en bok for seg selv. Fire hobbyplater kan enkelt bli til en boks på veggen, som firkantede hyller eller som nattbord.


Beis eller mal den i fargen du liker best, og vips – du har et nytt møbel på null komma niks, råder Haugholt.

Hobbyplate ble oppbevaringspuff. Selv benytter hun seg ofte av de hvite platene. Hodegjerdet behøver ikke festes til hverken sengen eller veggen. Tyngden fra sengen vil holde det på plass.


Det er heller ikke vanskelig å lage det selv , skriver ifi. Stilig, og veldig enkel å lage. Denne lampen er superenkelt å lage. For en tøff iPad-holder. Sengbord til lave priser.


Billige møbler med kvalitet hos Chilli. Har du lyst på et nattbord , men finner ikke akkurat det du har sett for deg? Beste Priser På Nattbord. Gjør det selv , da vel! Ikea har nattbord i ubehandlet furu.


Jeg har kjøpt et slikt til soverommet mitt og malt det i svart og byttet ut treknotten med ny knott fra Kremmerhuset. Disse lekre oppbevaringsløsningene kan du lage av gamle skuffer! I tillegg til å spare penger, får du også større valgfrihet når det. Før byggingen var i gang, ryddet mannen tomten selv. Og kappet haugevis av trær.


Her er en del hugget opp i passelige størrelser. Jeg tenkte jeg skulle bruke noen av disse til å lage blant annet nattbord. Det er ofte overraskende dyrt å kjøpe et nytt bord. Men et bord er bare en plate med fire bein under – derfor er et bord også et opplagt gjør det selv -prosjekt. Hvis du bygger et bord selv , har du også en mulighet til å bygge et bord som er helt unikt og som ikke finnes noen andre steder enn hjemme hos deg.


Hovedingrediensene for å lage denne er en plastikkflaske, støpsel- og ledning og betong. Det må kunne tåle å stå ute hele året, og helst klare seg uten noen form for behandling. Bare klikk deg inn på linken og se hvordan.


Materialvalget ble Kebony, en spesialbehandlet furu som produsenten gir 30års garanti mot råte, sopp og insektsangrep.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg