tirsdag 23. juni 2015

Europris vindskjerm

Med en levegg kan du skjerme uteplassen for vind eller innsyn om ønskelig. Det er ulike åpningstider. Zip Screen vindskjerm går i ett med fasaden på bygget eller din pergola, samtidig som det sperrer for det meste av solvarmen og sollyset – uten å blokkere utsikten!


Siro Levegg kan brukes på mange forskjellige måter. Hele installasjonen kan enkelt skrues fast på veggen. Les mer om de forskjellige alternativene ved å trykke på bildene. UTTREKKBAR VINDSKJERM Tilpasses etter mål.


Den vertikale rullegardinleveggen er en stående kraftig rullegardin i kassett. Levers i inntil meteres høyde og meter uttrekk. Ypperlig til bruk på plasser der det ikke er aktuelt å sette opp en permanent vegg.


Levers med hvite eller grå profiler, velg mellom flere hundrede farger og mønster. Stoffet er ventilerende slik at vinden ikke trykker for hardt på duken, men. Vi selger vindskjermer fra Isabella, Ventura, Wecamp og Svenska Tält. Vindskjerm til bobil og campingvogn På Campingtilbehør4u. Hagearbeid eller avkobling?


Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning. Vi i Byggmakker har levegger i forskjellige farger, størrelser og fasonger som forhindrer blant annet sol, innsyn og vind. Se vårt store utvalg og lave priser på f. Sjekk ut kataloger og tilbud for tusenvis av produkter fra dine favorittbutikker. Leskjerm til bobil og campingvogn fra Isabella, Ventura og Svenska Tält. Beskyttelsen tåler også lettere vin og monteres ut fra.


Trekker det på terrassen, verandaen, balkongen eller vil du skjerme for innsyn? Vi spesialtilpasser din levegg, seilduk, sol og vindskjerming etter dine behov. Europris er Norges største lavpriskjede målt i salg. Uttrekkbar levegg som skjermer for sol, vind og innsyn.


Meget praktisk å bruke på steder hvor det ikke er ønskelig å sette opp en permanent vegg. Ser du etter levegg på rull eller i tre? Her er seks enkle og stilige alternativer. Siro levegg passer perfekt til solskjerming og vindskjerming. Duken fra leveggen trekkes enkelt ut av kassetten for hån og kan festes i en valgt posisjon.


Europris vindskjerm

Mange har nydelige verandaer, terrasser eller uterom som benyttes til soling, kaffekos og hyggelig samvær. De færreste ønsker da innsyn fra naboer eller vind som. Nå kan du endelig nyte kaffen i fred på altanen uten at det kraftige sollyset blender deg, og uten at naboene ser hva du holder på med. Laget av 1 polyester.


Med parassoller og hagetelt kan du sitte ute selv om det skulle begynne å regne litt. I tillegg skaper man hyggelige oppdelinger og uterom. Med en vindskjerm får du en lunere terrasse eller balkong, samt at den stenger for innsyn og kan skygge for sterk sol uten at du nødvendigvis mister all utsikt. Alt fra store loungesett og sittegrupper til stilige loungemøbler og regulerbare utestoler.


Gjør uteområde komplett med hageputer, blomsterpotter og lanterner. Hos MAXBO finner du alt du trenger til å sette opp levegger og gjerder. Kjøp materialer på nett eller i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg